Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Looks like this event has already ended.

Check out upcoming events by this organizer, or organize your very own event.

View upcoming events Create an event

StartUP BOOTCAMP #7: Как да си намерим клиенти

StartUP Bulgaria

Tuesday, April 10, 2012 from 7:15 PM to 9:35 PM (EEST)

StartUP BOOTCAMP #7: Как да си намерим клиенти

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
StartUP BOOTCAMP #7: Бизнес преговори Sold Out Ended Free  

Share StartUP BOOTCAMP #7: Как да си намерим клиенти

Event Details

Предния път говорихме за това как да провеждаме срещи с потенциални клиенти и да ги убедим да купят нашия продукт. Сега е време да обсъдим по-детайлно как да набележим потенциалните си клиенти и да успеем да си уредим среща с тях, чрез някои поведенчески техники, като използването на емпатия и асертивност в бизнес отношенията, представяне на продукта/услугата и преодоляване на възраженията. Също ще отделим малко време на това, как по-добре да организираме времето си и да намерим баланс между срещи с потенциални клиенти, работа с настоящи клиенти и изпълнение на поетите обещания.

Лекторът - Христо Нейчев е утвърден професионалист с над 10 годишен опит в областта на Бизнес Мениджмънт, Продажби, Маркетинг и Бизнес Развитие в няколко големи международни корпорации. В периода 2007 - 2011 работи в САЩ на позицията Маркетинг Мениджър в Централата на световният лидер в оптичната индустрия - Essilor Of America, Inc. Христо Нейчев налага с голям успех новата марка "Crizal Sapphire" на Американския пазар, а преди да замине за Щатите е регионален мениджър за източна България на Шел България АД, където в рамките на 4 години увеличава близо четворно приходите и печалбата на фирмата в региона. Повече информация за Христо Нейчев може да намерите в неговия профил в LinkedIn.

Ако искате да зададете въпрос на Христо Нейчев, можете да го направите, като попълните специално подготвената форма на адрес: http://tinyurl.com/6ru6vw6

Ще има награда тениска на StartUP, за най-интересния въпрос зададен към Христо, на който той ще отговори по време на лекцията си. За да няма сърдите, Христо сам ще прецени кой въпрос според него заслужава наградата!


Очакваме ви!

Have questions about StartUP BOOTCAMP #7: Как да си намерим клиенти? Contact StartUP Bulgaria

When & Where


УНСС
Студентски град
Зала: 2005
1700 Sofia
Bulgaria

Tuesday, April 10, 2012 from 7:15 PM to 9:35 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

StartUP Bulgaria

StartUP Bulgaria е организация от бизнес ентусиасти, която среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемаческия дух хората в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.