Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

StartUP BOOTCAMP #2 "Маркетиране на стартъп"

StartUP Bulgaria

Friday, July 6, 2012 from 6:30 PM to 8:30 PM (EEST)

StartUP BOOTCAMP #2 "Маркетиране на стартъп"

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
StartUP BOOTCAMP #2 "Маркетиране на стартъп" 25 Tickets Ended Free  

Share StartUP BOOTCAMP #2 "Маркетиране на стартъп"

Event Details

 Продължаваме StartUP Bootcamp срещите. В поредица от безплатни обучения, workshop-и и лекции нищим всички аспекти на стартирането на нов бизнес, като влезаме в детайли и ви даваме знания и хитрини, с които да се въоръжите за предстоящия поход.

 Крис Георгиев ще говори на тема Маркетиране на стартъп. Крис ще ни разкаже какви са предизвикателствата пред маркетирането на стъртъп от България. Как да привлечем първоначален интерес към проекта ни, как да се възползваме максимално от възможностите, които предлагат социалните мрежи. Как да предизвикаме и задържим внимание към проекта ни. Добри практики и интересни стратегии за маркетинг с малък бюджет.
 
 Крис е онлайн предприемач и уеб ентусиаст. Освен с уеб дизайн и социални медии, през последната година е изцяло отдаден на www.stockpodium.com - сайт за сток снимки, в който можете да търсите посредством визуална подобност. Компанията зад StockPodium, Imagga UK, получава seed инвестиция и работи върху услуги за визуален анализ на фотографии. Клиенти на компанията са предимно стартъп компании от САЩ.
 
 Ако искате да зададете въпроси на Крис Георгиев, на които той да ви отговори в презентацията му, можете да го направите като попълнете специално подготвената за тази цел форма - http://tinyurl.com/c7scx8b


За повече информация посетете нашия сайт
http://tinyurl.com/cmyu77f
Have questions about StartUP BOOTCAMP #2 "Маркетиране на стартъп"? Contact StartUP Bulgaria

When & Where


Технически Университет - София - Филиал Пловдив
25 ulitsa Tsanko Dyustabanov
Plovdiv
Bulgaria

Friday, July 6, 2012 from 6:30 PM to 8:30 PM (EEST)


  Add to my calendar

Organizer

StartUP Bulgaria

StartUP Bulgaria е организация от бизнес ентусиасти, която среща на едно място предприемачи, инвеститори, студенти и млади хора, които искат да стартират собствен бизнес. Целта му е да пробуди предприемаческия дух хората в България и да им покаже как да превърнат своите идеи в успешен бизнес.

  Contact the Organizer

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.