Free

Startup Academy - Startupok finanszírozása - ki, mit, mikor, mire; Málnay B...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Impact Hub Budapest

2 Ferenciek tere

2 Ferenciek tere

1053 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

A Startup Academy keretein belül Málnay Barnabás egy interaktív előadással készül, a startupok pénzbevonási opcióiról, kiváltképpen a kockázati tőke logikájáról, a befektetés folyamatáról, valamint tőkebevonási trendekről és jógyakorlatokról.

Málnay Barnabás a hardver és IoT startupokra szakosodott Smartware.Tech partnere, valamint az innovációval és nemzetközi üzletfejlesztéssel foglalkozó pán-európai EIT Digital üzlet- fejlesztője. Korábban a korai fázisú startupoknak befektetést és tanácsot adó WS Cofounder partnere, az OTP-DayOne Csoport részeként működő AVEC Startup Akcelerátor üzletfejlesztési igazgatója és a Mobilitás és Multimédia Klaszter operatív vezetője volt, ezeket megelőzően a Magyar Telekom innovációs laborja, a Kitchen Budapest külkapcsolati és fejlesztési igazgatója, illetve senior tanácsadó a Magyar Telekom Innovációs és Üzletfejlesztési Igazgatóságán.

Az előadás 17.00-kor már kezdetét veszi, így arra kérnénk mindenkit, hogy 10-15 perccel előbb érkezzen, a regisztráció miatt. Papírral és tollal készüljetek.
Fontos tudni, hogy az esemény ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Share with friends

Date and Time

Location

Impact Hub Budapest

2 Ferenciek tere

2 Ferenciek tere

1053 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved