Free

Startup Academy - Growth Hacking with culture design; Karafiáth Balázs

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Impact Hub Budapest

2 Ferenciek tere

1053 Budapest

Hungary

View Map

Event description

Description

A kultúra dizájn alaptörvényei. Hogyan építs ellenállhatatlan kultúrát a cégedben.

A workshop során áttekintjük a kulturális growth-hacker megközelítés alapszabályait. A résztvevők öt rövid sprintben dolgozva a mémek és a kulturális evolúció tudománya alapján újra értelmezhetik vállalkozásukat. Belső kultúrával kezdünk, kifelé haladunk és a külső kommunikációval fejezzük be.

Karafiáth Balázs közgazdász, startup angyal befektető, kommunikációs szakember, leadership coach, purpose guide. A Sziget Fesztivál, a Carnation Internet Tanácsadó Rt. majd a Darwin’s Marketing Evolution társalapítója. Budapesten szerezte MBA és PhD fokozatait, részt vett a Yale Egyetem World Fellows Leadership Programján. Öt évet élt San Franciscoban, tavaly költözött vissza Budapestre.

Gondolkodás formáló kommunikáció tudós, PhD fokozatát a mémek tudományos igényű kutatásából szerezte. Szakterülete a céglélektan. Küldetése a cégtudat továbbfejlesztésének támogatása. Kultúra dizájner, aki tudatos vezetőkkel a kultúra valódi erejének kibontakoztatásán dolgozik a komplex vállalati transzformációk támogatása érdekében.

Kicsi és óriási szervezetekben dolgozik csoportokkal és vezetőkkel egyaránt. Klienseinek segít tudatosan teremteni és tudatos vezetőként élni és dolgozni.

Share with friends

Date and Time

Location

Impact Hub Budapest

2 Ferenciek tere

1053 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved