Skip Main Navigation
Page Content

Spara detta event

Event Saved

STÄLL FRÅGOR SOM DU ALDRIG HAR VÅGAT STÄLLA TILL DIN EGEN STYRELSE

Boarding For Success

Onsdag, februari 20, 2019 från 17:30 till 20:00 (CET)

STÄLL FRÅGOR SOM DU ALDRIG HAR VÅGAT STÄLLA TILL DIN...

Registreringsinformation

Typ Återstående Sista beställningsdatum Antal
RSVP 8 Registreringar 2d 12h 1m Gratis  

Dela STÄLL FRÅGOR SOM DU ALDRIG HAR VÅGAT STÄLLA TILL DIN EGEN STYRELSE

Eventdetaljer

Varmt välkommen till 2019 års första nätverksträff

Kvällen kommer vara interaktiv där du som nätverksdeltagare förväntas ta en aktiv roll. Du får möjlighet att ställa frågor som du kanske aldrig vågat ställa i din egen styrelse till två synnerligen kompetenta styrelsearbetare.

Exempel på frågor kan vara: Hur säger jag till min ordförande på ett trevligt sätt när denne inte leverera det den ska? Hur hanteras dåligt skrivna aktieägaravtal som påverkar företagets styrelses arbetsmöjligheter och företagets verksamhet? Hur kommunicerar jag med valberedningen med integritet? Hur agerar jag när jag är helt ny i en styrelse? Hur skapas ett trevligt arbetsklimat i en styrelse med bibehållen respekt för varandras roller och som skapar drivkraft i styrelsearbetet?

Vad gör jag när jag inte är nöjd med rapporteringsunderlaget? Tänk gärna ut fler frågor till nätverksträffen.

Kvällens gäster som ska besvara dina frågor är Catharina Lagerstam och Satish Sen. 


Catharina Lagerstam
är civilekonom, civilingenjör och ekonomie doktor inom finansiella risker (uppfann Value-at-Risk modellerna), arbetar som styrelseproffs och är oberoende rådgivare och privatinvesterare. Hon arbetar för närvarande i styrelsen för ICA Försäkring, Image Systems samt ideellt i Franska Skolan. 

Catharina arbetade tidigare i bl. a. styrelserna för Elektronikgruppen, Erik Penser Bank, ICA Banken, Kommuninvest, Landshypotek Bank. Catharina har också suttit i ett antal andra styrelser samt i Insynsrådet vid Försvarsmakten. Under 90-talet var Catharina bl.a. Risk Manager vid Stora AB's finansbolag i Bryssel, arbetade på Bankstödsnämnden som ansvarig för värderingsprocessen samt vid rekapitaliseringen av Gota bank samt var CFO för Hufvudstaden. Under 2000-talet arbetade hon bl.a. åt Jan Stenbeck i dennes Europasatsning av Tele2 samt satt senare i ledningen för Clearstream i Luxemburg. Catharina gjorde sig känd för en bredare allmänhet våren 2010 när hon avgick ur styrelsen för HQ AB. Hon fick Veckans Affärers pris som Årets Ryggrad, 2010. Catharina utsågs till Årets GRC-profil 2016. 

Satish Sen har drygt 30 års erfarenhet som ägare, VD, interimschef, styrelseledamot och rådgivare för ägarledda bolag. De senaste tio åren har han även arbetat med att föreläsa och utbilda ägare, ledare och styrelser i frågor som rör bolagsstyrning, aktivt ägarskap och styrelsearbete samt som stöd till ägare vid ägarskiften. Han har även varit medförfattare till en rad böcker i dessa ämnen. 

 

Datum: onsdag 20 februari, 2019
Tid: 17.30 – 20.00 

17.30 Samling, mingel, enklare förtäring och dryck.

18.00 Presentation av nätverket Boarding for Success, sponsor Close

18.15 En interaktiv kväll mellan talare och medlemmar

19.30 Nätverkande

20.00 Slut

Plats: Chefsnätverket Close AB, Peter Myndes Backe 12, vån 5. Stockholm

Denna träff vänder sig till medlemmar i Boarding for Success med gäster samt till dig som önskar bli ny medlem.

När du anmäler dig till denna träff godkänner härmed att ditt namn, företag och mailadress finns synligt på en deltagarlista för alla medverkande på denna träff. 

Varmt välkommen!

Har du frågor angående STÄLL FRÅGOR SOM DU ALDRIG HAR VÅGAT STÄLLA TILL DIN EGEN STYRELSE? Kontakta Boarding For Success

Spara detta event

Event Saved

Tid & Plats


Peter Myndes backe 12
12 Peter Myndes backe
118 46 Södermalm
Sverige

Onsdag, februari 20, 2019 från 17:30 till 20:00 (CET)


  Lägg till i min kalender

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.