Særlig musikalsk oplevelse med Sara Grabow

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Strids Mølle

2 Åvej

4470 Svebølle

Denmark

View Map

Event description
Sara Grabow fortolker digteren Rainer Maria Rilkes digte. Det bliver en stemningsfyldt aften på Møllen og vi byder på kaffe og kage.

About this Event

Præsenteres af KvindeKlubben for Kultur & Kaffe, i samarbejde med Strids Mølle

Velkommen til en blidhed, en bagudskuen til Romantikken, en fremadrettet lydhørhed med hjertet i front - et håb om større forståelse og kontakt imellem mennesker. Igennem tid og rum; Rilkes ord iklædt Grabows musikalske dragt.

OM SARA OG OM RILKE:

Sara Grabow er bl.a. kendt som den folkekære komponist Sebastians datter, men hun har de seneste år slået sig fast som lydkunstner, der går sin helt egen vej.

Da Sara for to år siden udgav albummet EneRum med egne sange i fordybelsens tegn blev hun af litteratur og Proust-ekspert Neal Ashly Conrad Thing mødt med ordene “Det minder mig om Rainer Maria Rilke!”. Siden begyndte Sara selv at læse værker af den tysktalende digter, der levede fra 1875-1926.

Dette har ført til et musikalsk projekt, og albummet ”Sara Grabow synger Rilke”, som hun vil dele med publikum i skønne omgivelser på Strids Mølle.

PROGRAM:

Kl. 19:00: Dørene åbnes.

Kl.19.30: Sara synger Rilke

Kl. 20.20: Kaffe/kage/samvær

Kl. 21.00: Tak for i aften

BEMÆRK: Der sælges kun 50 billetter til koncerten. Pris: 150 Kr. inkl. Strids Mølle lækre kaffe eller te og kage.

ARRANGØR: Kvindeklubben for Kultur & Kaffe, - et fællesskab for kvinder på Vestsjælland, der ønsker flere muligheder for socialt samvær og kulturelle arrangementer. Vi deler viden om lokale kulturelle tilbud og vi arbejder for at skabe nye tilbud.

VORES KONCERTER OG EVENTS ER ÅBNE FOR ALLE – BÅDE KVINDER OG MÆND

Date and Time

Location

Strids Mølle

2 Åvej

4470 Svebølle

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved