Free

SPORT TRENDEK A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Pázmány Péter stny. 1/A

1/A Pázmány Péter sétány

1117 Budapest

Hungary

View Map

Event description
Sport határok nélkül: legújabb trendek, irányok a szabadidősporttól az élsportig. Kreativitás, értékteremtés a Kárpát-medencében.

About this Event

A Budapesti Egyetemi Atlétikai Club (BEAC), a sport területén immáron több mint 120 éve az egyik legnagyobb klubként kiemelt feladatának tekinti, hogy a Kárpát-medencében élő magyar fiatalok számára rendszeres közös sportolási lehetőséget biztosítson.

2019-ben tizedik alkalommal rendezzük meg a Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját (KEK) három sportágban (kosárlabda, röplabda, futsal), melyre a budapesti és vidéki intézményeken kívül minden jelentős magyar egyetemről érkeznek hallgatók.

A torna első napjára, a jubileumi, tizedik évforduló alkalmából konferenciát szervezünk a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájával együttműködve, melynek célja, hogy a közös sportolás mellett az öt országból érkező egyetemisták megismerhessék a legújabb divatokat, trendeket a sport területén, valamint a nemzetpolitikai és oktatási fejlesztések kárpát-medencei magyar felsőoktatási intézményekre gyakorolt hatásait.

Sportról mindenkinek! Konferenciánk egyaránt szól a sport iránt érdeklődő hallgatóknak, és a sport világában dolgozóknak.

További részletek: https://www.beac.hu/hirek/ajanlo/sport-trendek-a-karpat-medenceben-konferencia/

Share with friends

Date and Time

Location

Pázmány Péter stny. 1/A

1/A Pázmány Péter sétány

1117 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved