€16.14

Splḗn in de Chinastraat

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Chinastraat

Chinastraat 1

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description
▬▬▬ Splḗn in de Chinastraat ▬▬▬

About this Event

Hops... Splḗn is terug! Op 28 september trekken we opnieuw richting de gezelligste plek op Gentse bodem. Met de Chinastraat als uitvalsbasis vieren we het einde van de zomer, van de middag tot het ochtendgloren!

▬▬▬ Kabinet der Muziekfreaks ▬▬▬

㋡ Optimo (Espacio) || Espacio, Uk.

Optimo is de funkende collaboratie tussen Keith McIvor en Jonnie Wilkes die je met 130 beats per minuut meeneemt naar een kruising tussen NY Disco, jungle en Detroit House. Het duo runt de legendarische Optimo-feest in eigen stad en hebben met 22 (!) jaar ervaring achter de decks maar één doel voor ogen: feest! Bereid je voor op een set die je van je sokken blaast.

㋡ JazzDee || Dour, Be.

JazzDee is een vaste waarde waarde in de Kiosk Radio in Brussel. Met zijn koortsachtige mix van 24-karaats-house tot breaks en electro was het slechts een kwestie van tijd alvorens Jasper Derluyn een integraal onderdeel werd van de Belgische nacht. En zo geschiedde: deze zomer vond je hem op Dour en Couleur Café. Een laaiend getalenteerde Dj dus, die we maar al te graag verwelkomen voor zijn Splḗn-debuut.

㋡ Felix Claus || Splḗn, Be

Splḗn zou Splḗn niet zijn zonder dat minimaal een van de geestelijke vaders er achter de draaitafels zou kruipen. Dit jaar sluit Felix Claus de keet af, en je weet wat dat betekent: een paar uur dance floor destruction met een selectie die de diepste krochten van Chicago, Detroit en Brazilië verkent.

▬▬▬ Tweede zaal: Grind ▬▬▬

㋡ Elena Colombi || NTS Radio, It.

Er zijn maar weinig artiesten die zo'n onnavolgbaar sterk gevoel voor smaak, selectie en sfeer hebben als Elena Colombi. De Italiaanse (die ondertussen in Brussel woont) draait sets die even opzwepend als eigengereid zijn, en is continu verwikkeld in de zoektocht naar nieuwe geluiden om er chaotische geluidskunstwerken van te maken. Hokjesdenken? Nee. Pure anarchie!

㋡ Victor De Roo || STROOM, Be.

Deze uit Leefdaal afkomstige Brusselaar werd als stagiair aan boord gehaald bij STROOM en heeft sindsdien alleen maar zijn connectie opgedreven door er o.a. samen met Felix Poffé twee tracks uit te brengen onder het alter ego 'Vanderschrick'. De mensen achter Knekelhuis waren fan en tekenden direct voor de 'Nachtdichter' EP die is gevuld met rafelige, rauwe en vocale DIY-electronica. Kom langs voor een onherroepelijk gekkenhuis.

Share with friends

Date and Time

Location

De Chinastraat

Chinastraat 1

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Contact the organizer to request a refund.

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved