€15.10

Splḗn in de Chinastraat

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

De Chinastraat

Chinastraat 1

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

▬▬▬ Splḗn in de Chinastraat ▬▬▬

Hops... Splḗn is terug! Op 27 april spreiden we onze vleugels richting de gezelligste plek op Gentse bodem. Met de Chinastraat als uitvalsbasis vieren we het begin van de lente, van de middag tot het ochtendgloren!

▬▬▬ Kabinet der Muziekfreaks ▬▬▬

Leonid Lipelis || Music From Memory, Ru.

Een van Ruslands beste en meest veelbelovende dj’s is bij uitstek Leonid Lipelis. Daarnaast valt hij als producer ook in de smaak, want als L.I.E.S. een disco-afdeling voor je opzet om je edits uit te brengen, doe je overduidelijk iets goed. Leuk feitje: vroeger droomde de jonge Lipelis ervan om David Mancuso te worden (lees: ‘the loft’). Kom langs bij dit opstormende talent voor een dosis Soviet-platen en onbekende techno die je nog niet eerder hebt gehoord.

DJ RED GREG || Melodies International, Uk.

Hij mag dan wel niet de meest beruchte zijn onder de dj’s, Red Greg is zonder twijfel een van de meest gerespecteerde platenverzamelaars in disco, boogie en soul. Deze kleurrijke bagage bezorgde hem een vast plaatsje op de legendarische “You’re A Melody” feesten van Floating Points, wiens favoriete dj niemand minder dan Red Greg himself schijnt te zijn.

Læxal & Felix Claus || Splḗn, Be

Zij-aan-zij brengen Simon Biebouw en Felix Claus opnieuw de negen uur durende dansmarathon op gang. Ze staan bekend om hun discocollectie en trekken keer op keer prachtplaten uit hun tas. Ook dit jaar brengen ze ongetwijfeld hun A-game mee.

▬▬▬ Tweede zaal: Grind ▬▬▬

DJ Overdose || L.I.E.S., Nl.

DJ Overdose (Jeroen Warmenhoven) is zonder twijfel één van de belangrijkste West-Coast producers uit Nederland. De uit Den Haag afkomstige dj en producer begon in de jaren tachtig met draaien en heeft er al een jarenlange carrière opzitten, waarbij hij platen uitbracht bij menig top label zoals het Viewlexx van I-F, WT Records en Pinkman. Overdose brengt een bak ervaring (en een achtergrond in hiphop) met zich mee en dat uit zich in dj-sets vol stampende electro. Zien we je linksvooraan?

DJ soFa || Elsewhere, Be.

DJ soFa doet niet aan hokjes, en heeft zijn muziek het liefst Shazam-proof en moeilijk te classificeren. De getalenteerde Belg neemt je eind april mee op excursie door zijn gigantische vinylcollectie, om onderweg te stoppen in India, Trinidad en Griekenland, het post-punk tijdperk en de begindagen van house. Wij zijn fan.

Share with friends

Date and Time

Location

De Chinastraat

Chinastraat 1

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved