€16.14

Splḗn in de Chinastraat

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Chinastraat 1

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

▬▬▬ Splḗn in de Chinastraat ▬▬▬

Hops... Splḗn is terug! Op 29 september trekken we opnieuw richting de gezelligste plek op Gentse bodem. Met de Chinastraat als uitvalsbasis vieren we het einde van de zomer, van de middag tot het ochtendgloren!

▬▬▬ Kabinet der Muziekfreaks ▬▬▬

San Soda || MTMU, Be

Met één voet in de Berlijnse muziekscene en de andere in spreidstand over de rest van het muzieklandschap, is lokale trots San Soda een man om in de gaten te houden. Naast het releasen van ongekende pareltjes met zijn label MTMU, is hij een vaste waarde bij festivals over de hele wereld (Dekmantel, Lentekabinet…). Van Afrikaanse proto-house, naar obscure Euro boogie en Braziliaanse jazz: het selectiemechanisme van San Soda slingert je van de ene ontdekking naar de andere.

Millos Kaiser (Selvagem) || Selva Discos, Br.

Olá Millos Kaiser! Voor het eerst verwelkomen we 1/2de van het Braziliaanse duo Selvagem in België. Op alleenstaande voet behoudt hij zijn kritische oor en zet onvermoeid zijn zoektocht verder naar vergeten hoezen en platen, wat recent resulteerde in de prachtige compilatie "Onda de Amor". Van disco, boogie tot house, Millos draait het allemaal goed. Een aanrader!

Læxal & Felix Claus || Splḗn, Be

Zij-aan-zij brengen Simon Biebouw en Felix Claus opnieuw de negen uur durende dansmarathon op gang. Ze staan bekend om hun discocollectie en trekken keer op keer prachtplaten uit hun tas. Ook dit jaar brengen ze ongetwijfeld hun A-game mee

▬▬▬ Tweede zaal: Grind ▬▬▬

Job Sifre || Knekelhuis, Nl

Hij heeft de jaren tachtig zelf niet meegemaakt, maar de sets en platen van dj/producer Job Sifre lijken een ander verhaal te vertellen. Het universum van de Amsterdammer staat namelijk bol van de darkwave, electro, industrial, EBM en andere donkere stromingen van dat decennium. Opgefrist met de technologie van nu, dat wel, en verankerd in dertig jaar elektronische dansmuziek. Back to the future dus, met Sifre als Marty McFly. Zoals hij de verrassing van de laatste ADE-editie was, zo zal hij Splḗn verschalken.

Share with friends

Date and Time

Location

Chinastraat 1

9000 Gent

Belgium

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved