Free

Spexet Tweedledee & Tweedledum

Actions and Detail Panel

Free

Event Information

Share this event
Location

Location

Medical Society, Stockholm

10 Nobels väg

171 65 Hagalund

Sweden

View Map

Event description
Äntligen slår Flix upp dörrarna för spexet Tweedle Dee & Tweedle Dum! Välkomna till Medicinska föreningen för en underhållande höst!

About this event

Sena till ronden bestämmer sig tvillingarna och läkarstudenterna Tweedle Dee & Tweedle Dum för att ta en genväg, som istället leder till ett hål där de ramlar ner och hamnar i en annan värld. Insikten om att de har hamnat fel gör att de försöker ta sig därifrån men tyvärr tappar de bort varandra. I tvillingarnas jakt på att återfinna varandra och få komma tillbaka hem så träffar de på Underlandets olika invånare som alla verkar vara besatta av antingen te eller kaffe. Kommer Hattmakaren och Påskharen vinna med sin te-revolution? Eller kommer Hjärter Dam att lyckas dominera med kaffe-utvecklingen med hjälp av Spelkortet och Alice? Och på vems sida står egentligen Katten på? ♠️♣️♥️♦️

Pris för biljetter:

125 kr/st för MF/OF-medlem

175 kr/st för icke-MF-medlem

Biljetter bokas via Eventbrite och betalas via Swish i anslutning till bokning, dock senast dagen innan den bokade förställningen! Swisha 0722528645 (Miranda Wiren). Dörrarna öppnas 15 minuter före föreställning, och se till att vara i tid för att behålla era bokade biljetter. För frågor rörande biljettförsäljning såsom återbud, återköp, reservation av vänspex, etc. kontakta flixspex@gmail.com.

OBS! I enlighet med nya rekommendationer kommer vi kontrollera vaccinationsintyg fr.o.m. 1/12.

OBS OBS OBS! Lördagens föreställning (matinéen 4 december) kan komma att innehålla förändringar i kuliss, föremål på scen, kostymer eller sminkning gentemot övriga föreställningsdagar pga att det är den sista föreställningstillfället.

Share with friends

Date and time

Location

Medical Society, Stockholm

10 Nobels väg

171 65 Hagalund

Sweden

View Map

Organizer Flix

Organizer of Spexet Tweedledee & Tweedledum

Save This Event

Event Saved