Free

Social Friday 22. november 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Social Selling Company

Brønsholmvej 26

2980 Kokkedal

Denmark

View Map

Event description

Description

Årets sidste Social Friday bliver afholdt i vores egne lokaler på Brønsholmvej 26 i Kokkedal, og det sker fredag, den 22. november mellem kl. 14:00 og 16:00.

Vi byder på 2 timers hyggeligt netværk, et glas vin og lidt snacks.

Enoteca Nemo har endnu engang tilbudt at deltage med udvalgte italienske vine. De har egen vinimport fra flere vinhuse i Veneto og Toscana, så vi får fornøjelsen af at smage på nogle af de gode dråber.

Er du mere til en kaffe, en øl eller en vand, så har vi selvfølgelig også det klar til dig:-)


HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Det koster som udgangspunkt ikke noget at deltage - dog vil der blive faktureret et "No Show" gebyr på kr. 350 ekskl. moms ved manglende fremmøde.

Hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage, så husk at framelde dig her i Eventbrite senest dagen inden således, at pladsen kan gå videre til en anden.

Medbring masser af visitkort, godt humør og god energi :-)


INFORMATION OM BRUG AF BILLEDER OG VIDEO TAGET VED VORES ARRANGEMENT

Deltagere ved Social Selling Companys Social Friday arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Social Selling Company må offentliggøre eventuelle billeder og video fra arrangementet, hvor de er på.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, kan du rette henvendelse til Social Selling Company på info@socialsellingcompany.dk, og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt.

Social Selling Company offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Share with friends

Date and Time

Location

Social Selling Company

Brønsholmvej 26

2980 Kokkedal

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved