Free

Social Friday 20. marts 2020

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Lakrids by Bülow A/S

Sydholmen 5

2650 Hvidovre

Denmark

View Map

Event description

Description

ER DU ERHVERVSAKTIV?

Det vil sige at du aktuelt sidder i et job, hvor du har med salg, markedsføring eller forretningsudvikling at gøre.

Så kig forbi vores Social Friday netværksarrangementet, hvor vi mødes på uformel basis for at netværke, tale forretning og ikke mindst dele inspiration og idéer. I marts måned mødes vi hos Lakrids by Bülow A/S i Hvidovre.

Du kan møde op når som helst mellem kl. 16.00 og frem til og med kl. 18.00, hvor netværksarrangementet slutter.


HVAD KOSTER DET AT DELTAGE?

Det koster som udgangspunkt ikke noget at deltage - dog vil der blive faktureret et "No Show" gebyr på kr. 350 ekskl. moms ved manglende fremmøde.

Hvis du alligevel ikke har mulighed for at deltage, så husk at framelde dig her i Eventbrite senest dagen inden således, at pladsen kan gå videre til en anden.

Medbring masser af visitkort, godt humør og god energi :-)


INFORMATION OM BRUG AF BILLEDER OG VIDEO TAGET VED VORES ARRANGEMENT

Deltagere ved Social Selling Companys Social Friday arrangementer giver ved tilmelding tilladelse til, at Social Selling Company må offentliggøre eventuelle billeder og video fra arrangementet, hvor de er på.

Ønsker du et offentliggjort billede fjernet, kan du rette henvendelse til Social Selling Company på info@socialsellingcompany.dk, og billedet vil blive fjernet fra internettet i det omfang det er muligt.

Social Selling Company offentliggør kun harmløse billeder af personer. Det afgørende kriterium for offentliggørelsen er, at afbildede personer ikke med rimelighed må kunne føle sig udstillet, udnyttet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Share with friends

Date and Time

Location

Lakrids by Bülow A/S

Sydholmen 5

2650 Hvidovre

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved