€590

SOA, Integration Architecture & API Management (AE Opleiding)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

AE - Architects for Business & ICT

Interleuvenlaan 27b

3001 Heverlee

Belgium

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Embrace the integrated world.

De doorgedreven globalisering en digitalisering zorgt voor nieuwe vormen van interactie, communicatie en collaboratie. Bedrijven gaan nieuwe samenwerkingsvormen aan binnen een bepaald ecosysteem. Een andere beweging die we zien is dat bedrijven intern consolideren, rationaliseren en moderniseren. Vanuit een self-service gedachte worden diensten meer en meer rechtstreeks digitaal aan klanten aangeboden. Bedrijven staan niet alleen voor externe en interne integratie uitdagingen, maar zullen ook hun applicatie architectuur moeten aanpassen aan de nieuwe digitale wereld en evolueren naar een (micro-)service aanpak. Meer en meer worden legacy applicaties vervangen door standaard pakketten die zowel on-premise als in de cloud kunnen draaien.
Het gevolg hiervan is dat de eisen rond integratie toenemen. Innovatieve platformen (iPaaS, iSaaS en API Management) ondersteunen deze nieuwe behoeften via cloud en hybride implementatie modellen. Dit vraagt om nieuwe investeringen in vaardigheden, kennis en kunde op vlak van integratie. In deze opleiding focussen we ons doelbewust op het integreren van bedrijven, zowel intern als met de ecosystemen waar ze deel van uitmaken of in willen stappen. Integratie raakt werkelijk àlle facetten van een bedrijf en vraagt bij uitstek om een architecturale aanpak. Graag lichten wij via deze opleiding toe hoe we deze uitdagingen aan gaan met behulp van ons Integratie Programma waar we praten over nieuwe rollen en zowel technische, functionele als business topics behandelen.

Onderwerpen:

  • API Management
  • Integration Architecture
  • SOA Governance
  • Microservices


Doelpubliek:

Deze opleiding biedt een overzicht om integratie problematiek aan te pakken binnen je bedrijf, zowel op architectuur, organisatorisch als project niveau en richt zich oo iedereen die met integratie in aanraking komt: van business, functioneel tot technisch, architecten, analisten, program/project leiders en team leads.

Praktische Informatie:

  • De training gaat door op AE, Interleuvenlaan 27b, 3001 Heverlee.
  • De opleidingdagen starten om 9u30 en eindigen om 17u30.
  • De training wordt gegeven in het Nederlands. Het opleidingsmateriaal wordt digitaal ter beschikking gesteld voor alle deelnemers.
  • De opleiding gaat door vanaf 8 inschrijvingen.
  • Lunch, snacks, frisdrank en warme dranken worden voorzien.
  • De file te slim af? Maak gebruik van onze Flex Desks tussen 8u00-9u30 en 17u30-19u30
Share with friends

Date and Time

Location

AE - Architects for Business & ICT

Interleuvenlaan 27b

3001 Heverlee

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved