Gratis

flera datum

Snap Scene ONLINE

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Beskrivning av evenemanget
I denna utbildning lär du dig om Snap Scene, appen för att träna kommunikation i varje situation med hjälp av visuella scener.

Eventdetaljer

I denna halvtimmesutbildning du lär dig mer om Snap Scene, appen för att träna kommunikation i varje situation med hjälp av visuella scener.

I utbildningen får du lära dig hur personer med förvärvad hjärnskada t ex kan kommunicera kring sin familj likväl som hur ni kan börja kommunicera med ett barn eller träna läs- och skrivförmågor här och nu!

Du tar enkelt ett foto, gör en hotspot och skriver ett ord och spelar in en text. Sedan är det bara att sätta igång med att träna på kommunikation i ögonblicket.

Snap Scene förvandlar vardagliga händelser till chanser att kommunicera naturligt.

Appen är utformat för många tex tidiga kommunikatörer, som precis börjar lära sig kommunicera och som ännu inte pratar, tar längre tid på sig att lära sig prata, pratar men är svåra att förstå eller löper risk för kommunikationssvårigheter. Det går naturligtvis utmärkt att använda Snap Scene även till vuxna som är i behov av visuella scener.

Viss redigering kommer att visas så ladda gärna ner Snap Scene (det räcker med LITE-versionen för att testa) innan utbildningen så att du kan prova samtidigt som vi demonstrerar.

Mer information och länk till utbildning kommer i ditt bekräftelsemail.

Kursen presenteras av någon av våra erfarna regions ansvariga.

Med vänlig hälsning / Tobii Dynavox Sverige

Sweden.sales@tobiidynavox.com

Dela det här eventet med dina vänner

Plats

Online-event

Spara detta event

Händelse sparad