Free

Slow-mozgalom: Hogyan lassuljunk le az év végi őrületben?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Magvető Café

13 Dohány utca

1074 Budapest

Hungary

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Decemberi kerekasztalunk tematikája - az év végi hajtás közepette és az ünnepek küszöbén - a slow-mozgalom elterjedése, a kikapcsolás, a lassítás hatékony módszerei.

Meghívott vendégeink:

-
Krajcsó Nelli, a Slow Budapest alapítója: A Slow Budapest az egyre gyorsuló világ kihívásaival foglalkozó kezdeményezésként jött létre 2012-ben. A Slow Budapest a kezdetektől arra keresi a választ, hogyan lehet a fogyasztói társadalomban, az információs túlterheltségben, és egy nagyvárosi környezetben egyensúlyt találni.

- Dorottya Neer, a Breakslow társtulajdonosa: A Breakslow segít megtalálni a legjobb helyeket, ahol elfogyasztod a pároddal, barátokkal vagy üzleti partnereddel fogyaszthatod el a kedvenc reggelidet. Céljuk, hogy a reggelizés elfoglalja kitüntetett helyét a mai rohanó világunkban.

- Adam Marky Dr., orvos, vezetői tanácsadó, mindfulnes- kutató: Szenvedélyesen hisz abban, hogy rendkívül stresszes körülmények és állandó elvárások között is lehetünk igazán jól. Kutatóként azt vizsgálja, hogyan járul hozzá a mindfulness testi-lelki rezilienciánk megőrzéséhez, és hogyan fejlődhetünk, olyan környezetben is, ahol sokan mások kiégnek vagy összetörnek. Tudományos, tényeken alapuló megközelítését bizonyítja, mint hogy vezető nagyvállalatok igazgatótanácsait tanítja meditálni. Szívügye a tehetséggondozás, így minden évben vezet mindfulness alapú hallgatói tréningeket a Semmelweis Egyetem hallgatóinak is.

A kerekasztal-beszélgetést Cinti Krajnyik, a Funzine - See you there főszerkesztője moderálja.

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Ha bármi kérdésetek lenne, bátran keressetek minket az eloadas@funzine.hu címen!

TALÁLKOZZUNK MINDEN HÓNAPBAN
A FUNZINE-KEREKASZTAL KÖRÜL!

Share with friends

Date and Time

Location

Magvető Café

13 Dohány utca

1074 Budapest

Hungary

View Map

Save This Event

Event Saved