Skriveverksted med Lise Linnert og Elisabeth Thorsen - Pust meg fram!

Actions Panel

Skriveverksted med Lise Linnert og Elisabeth Thorsen - Pust meg fram!

Pust meg fram! Skriveverksted med Lise Linnert og Elisabeth Thorsen.

When and where

Date and time

Location

Kunstnernes Hus 17 Wergelandsveien 0167 Majorstuen Norway

Map and directions

How to get there

About this event

Bli med på skriveverkstedet Pust meg fram!

Skriving som performance i frihet og fengsel 2018–2023.

Varighet 2,5 timer.

Verkstedet har forhåndspåmelding med 15 deltakere hver gang.

Verkstedet skjer i Atelier Felix på Kunstnernes Hus.

Søndag 9. oktober holder Lise Linnert og Elisabeth Thorsen skriveverksted på Høstutstillingen. Arrangementet er åpent for alle som ønsker å delta, men har begrenset antall plasser. Påmelding er derfor nødvendig.

Linnert og Thoresen har tidligere har holdt skriveverksteder i Ullersmo fengsel. Der har innsatte brukt kreative verktøy for å finne, uttrykke og dele sine følelser og historier. I forlengelse av dette prosjektet inviterer kunstnerne Høstutstillingens publikum til å delta i skriveverksted. Skriveverkstedet vil gi en forståelse av fengselshverdagen, som er annerledes alt annet.

Gjennom konsentrerte skriveøvelser er målet å finne frem til sin egen stemme. I verkstedene spørres det ikke etter navn, alder, yrke eller annen biografi. Det er det som skapes her og nå som gjelder. Metoden er en slags hurtigskriving, igangsatt av et assosiasjonspunkt. Linnert og Thorsen leder alle trygt gjennom skriveøvelsene.

Deltakere vil bli kjent med tekster utviklet av innsatte som har deltatt på skriveverkstedene i fengselet, og bidragene som skapes på Høstutstillingen vil senere bringes tilbake til fengslene.

Meld deg på og møt opp på Kunstnernes Hus søndag 8. oktober kl. 13.30. Kom alene eller ta med en venn! Selve skriveverkstedet er gratis, men du må ha kjøpt inngangsbillett til Høstutstillingen.