€5

SixOneSix & Bootcamp - 14:00 uur

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Verkadefabriek

Westzijde 170a

1506 EK Zaandam

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description

Description

Binnen 3 maanden Van een "six-pack" naar een "one-pack" en weer terug naar een "six-pack". Leef mee met deze strijd!

Kom kijken en sporten aan de Zaan. Bewegen en genieten ineen dat is de inhoud van deze sportieve film special. Onder professionele begeleiding van LijfKracht kun je meedoen aan een bootcamp op de kade van de Verkadefabriek. Aansluitend lekker opfrissen en nagenieten van de sportdocu SixOneSix.

Van een "six-pack" naar een "one-pack" en weer terug naar een "six-pack". Binnen 3 maanden! De documentaire SixOneSix is bedoeld om mensen te informeren, motiveren en activeren met betrekking tot lichaamsbeweging en gezonde voeding.

Het lijkt haast onmogelijk binnen enkele maanden tijd. Personal trainer en sportcoach Michael Go gaat deze strijd aan om aan te tonen dat dit wel degelijk mogelijk is binnen drie maanden tijd. Gedurende een maand zal een extreem ongezonde leefstijl centraal staan. In deze vier weken zal hij tien maal per week een fast food maaltijd eten. Denk hierbij aan friet, hamburgers, frisdrank en andere ongezonde vette dingen. Magere producten zijn in deze periode verboden en daarmee wordt het normale eetplan van Michael Go volledig in de war gebracht. Het dagelijkse sporten is ook van de baan en hiermee zal zowel zijn fysieke als mentale toestand zeer aangetast worden. Onder begeleiding van sportarts Jessica Gal en diëtiste Anne Mesman de Winter wordt Michael geregeld nauwkeurig gecontroleerd en geëvalueerd. Dit alles wordt continu gefilmd voor de documentaire "SixOneSix”.

Wat zijn de gevolgen van deze veranderde leefstijl? Hoe springt hij om met de verleiding om toch terug te keren naar gezond eten en beweging? Wat is er van zijn lichaam overgebleven? Hoe gaat hij om met de wisselende stemmingen? Michael zal na deze zware periode de draad weer oppakken en zijn oude gezonde gewoontes herpakken. Maar is dit wel zo makkelijk? Volg Michael Go op zijn reis en leef mee met zijn strijd.

Share with friends

Date and Time

Location

Verkadefabriek

Westzijde 170a

1506 EK Zaandam

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved