SIStory | Ирина и Петър Горялови: „Силата на новото поколение предприемачи“
Free
SIStory | Ирина и Петър Горялови: „Силата на новото поколение предприемачи“

SIStory | Ирина и Петър Горялови: „Силата на новото поколение предприемачи“

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sofia University St. Kliment Ohridski

1142 Sofia

Bulgaria

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Събитието е с покани.

В края на отиващата си вече година ви предлагаме едно невероятно приключение с поглед към бъдещето и към новите хоризонти пред предприемачеството.

Като за последно за 2016-та ще се погрижим за вдъхновението ви с цели двама гост-лектори.

Това са Ирина и Петър Горялови - предприемачи и създатели на DreamersDo - първата компания за коучинг за изпълнителни директори и водещ доставчик на услуги по организационно лидерство за управители и собственици в България.

През последните 10 години Ирина и Петър работят активно „зад сцената” със собственици и изпълнителни директори на много на брой малки и големи български и чуждестранни компании, за да направят те пробив в производителността си като организации, да бъдат лидери в индустрията си и да предоставят изключителна стойност, с която докосват ума, сърцето и духа на своите клиенти.

През 2013 г. в интервю за най-авторитетното списание за коучинг индустрията в света – Coaching at Work, Ирина Горялова и Петър Горялов поставят началото и на дискусията за България като бъдещ хъб за лидери от световна класа.

Това е и тяхна мисия.

Бъдете сигурни, че ще сте там, ще ви изненадаме предпразнично приятно!


Повече за лекторите:

През 2004 г. съдбоносна среща с Карли Фиорина, бивш изпълнителен директор на HP и един от емблематичните лидери на Силициевата долина по това време, провокира Петър Горялов за следващото ниво постижения в бизнеса.

През 2006 г. той напуска високата си позиция в HP, продава акциите и апартамента си и инвестира всичките си спестявания в начинание, с което да разбере как да подкрепя компаниите да реализират своята визия и да правят устойчив печеливш бизнес.

Вдъхновена от ентусиазма на Петър, през 2007 г. Ирина също “скача” в неизвестността на предприемачеството. Преди това като дипломатически кореспондент на в. “Труд” е интервюирала десетки световни политици, дипломати, военни и личности, сред които Стив Форбс, създател и главен редактор на Форбс”, и сенатор Джон Макейн, сенатор и бивш кандидат за президент на САЩ. Управлявала е британската ПР компания Cook Communications при стъпването й на българския пазар и e отговаряла за комуникациите на лидери в световната отбранителна индустрия като Rolls-Royce, Finmeccanica, Alenia Aeronautica и Saab в едни от най-сложните мултимилионни национални военни търгове, сред които и сделката за придобиването на изтребители за българските ВВС.

В стремежа си да предлагат организационни услуги на световно ниво през последните 10 г. Ирина и Петър непрекъснато инвестират в иновации и в придобиване на най-съвременното управленско ноухау “от източника” - от световно известни практици, които работят със собственици и изпълнителни директори и централите на компании като Perrier, Bayer, American Express, GM, DKNY, както и в Силициевата долина – като Apple, HP, Cisco и други.

Наред с изграждането на собствената си компания, през 2007 г. те съосновават заедно с техни съмишленици и втори стартъп: ICF Bulgaria – организация с нестопанска цел, представителство на Международната коуч федерация, с визията да поставят нововъзникващата коучинг индустрия в България на световно ниво така, че тя да даде възможно най-голяма добавена стойност на бизнеса, здравеопазването, образованието, държавното управление и т. н. и да подкрепи просперитета на страната в идните 20-30 г.

Сред множеството постижения на Ирина и Петър е и получаването през 2011 г. на световната награда за лидерство и принос към коучинг индустрията от
Международната коуч федерация (ICF) за приноса им към ICF и коучинг индустрията в България.


Дата: 13.12.2016

Час: регистрацията започва в 18:30. Началото на събитието е в 19:00 часа

Място: Аулата на СУ “Св. Климент Охридски”

Share with friends

Date and Time

Location

Sofia University St. Kliment Ohridski

1142 Sofia

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved