Free

Sisältömarkkinoinnin työkalut -kirjan esittelytilaisuus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Event description

Description

Sisältömarkkinointi on modernin markkinoinnin toimintatapa, jossa fokus markkinointiviestinnässä siirretään yrityksen omista tuotteista ja palveluista asiakkaan tarpeisiin. Kun ensin herätät asiakkaan kiinnostuksen sisällöllä, joka vastaa hänen tarpeisiinsa, pääset kyllä myös myymään asiakkaalle.

Vaikka teoriassa sisältömarkkinointi kuulostaa melko selkeältä toimintatavalta, niin sen toteuttaminen linjakkaasti ja kokonaisvaltaisesti sen sijaan voi olla alkuun melko haastavaa. Uuden toimintamallin opettelu ja jalkauttaminen voi viedä hetken aikaa ja totuttelua.

Me Vapalla haluamme olla mukana vauhdittamassa tätä muutosprosessia Suomen markkinointiviestinnän kentällä. Siksi olemmekin koostaneet kaikki keräämämme opit onnistuneen sisältömarkkinoinnin toteuttamiseen – kirjan nimi on Sisältömarkkinoinnin työkalut ja se julkaistaan lokakuun alussa 2019 Alma Talentin kautta.

Tervetuloa kuulemaan Sisältömarkkinoinnin työkalut -kirjan kirjoittajaa ja Vapan osakasta Mikko Rummukaista sekä Vapan perustajaosakasta Ida Hakolaa aamiaistapahtumassamme, jossa käymme läpi sisältömarkkinoinnin eri teemoja ja trendejä.

Ilmoittautumalla nopeasti, varmistat paikkasi aamiaistapahtumassa.

Paikka: Vapan toimisto, Bulevardi 21, 4. krs.
Aika: Perjantaina 1.11. klo 8.30–10.30. Aloitamme tunnin kestävän ohjelman kello 9.00. Tilaisuuden jälkeen on aikaa keskustelulle.

Date and Time

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Save This Event

Event Saved