€0 – €434

Multiple Dates

Sisältömarkkinoinnin mallit - Vapan koulutus

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

Valitse organisaatiollesi paras tapa toteuttaa sisältömarkkinointia Sisältömarkkinoinnin mallit -koulutuksessa

Oletko joskus kuullut sanat REAN, Hero-Hub-Help tai Big Rock Content? Jos olet, niin onko tiimilläsi oikea sisältömarkkinoinnin malli hallussa? Jos ei, tai et ole näistä koskaan kuullutkaan, voit saada täysin uutta ryhtiä jatkuvaan sisältömarkkinointiin Vapan tuoreessa koulutuksessa.

Sisältömarkkinoinnin mallit on Vapan järjestämä koulutus, jossa autamme osallistujia perehtymään ja valitsemaan organisaatiolleen parhaiten jatkuvaa sisältömarkkinointia tukevan toimintatavan.

Sisältömarkkinoinnin malli on ehdoton työkalu jatkuvan sisältömarkkinoinnin johtamiseen. Se on sisältöstrategian ja sisältösuunnitelman välissä asuva rakenne, joka tuo ryhtiä ja selkeyttä tavoitteellisten mutta jatkuvasti ajankohtaisten sisältöjen suunnitteluun ja tuottamiseen. Oikealla sisältömallilla varmistat sen, että brändisi on julkaissut kaikki tarpeelliset sisällöt ja keskittyy vain tärkeimpien sisältöjen tuottamiseen.

Koulutuksessa:

  • Koulutamme neljä erilaista modernia mallia sisältömarkkinointiin: Hero-Hub-Help, Big Rock Content, Content Pillars ja REAN.
  • Teemme sarjan harjoituksia, joiden avulla osallistuja pääsee tutustumaan erilaisiin sisältömarkkinoinnin malleihin ja valitsemaan omalle organisaatiolleen parhaiten sopivan.

Koulutuksen jälkeen:

  • Tunnet uusimmat modernit tavat jaotella sisältöjä erilaisten mallien avulla.
  • Osaat ottaa käyttöön omalle organisaatiollesi parhaiten sopivan sisältömarkkinoinnin mallin.
  • Opit tuomaan selkeyttä sisältötulvaan ja keskittymään vain oleellisimpien sisältöjen suunnitteluun.

Koulutukset järjestetään 27.11. ja 17.12. klo 9-12.

Kouluttaja:

Mikko Rummukainen on Vapan osakas ja yksi Suomen kokeneimmista sisältömarkkinoinnin asiantuntijoista sekä yksi tuoreen Sisältömarkkinoinnin työkalut -kirjan (Alma Talent, 2019) kirjoittajista. Uransa aikana Mikko on työskennellyt Suomen johtavien brändien kanssa digitaalisen markkinoinnin parissa yli 12 vuotta ja on erikoistunut sisältömarkkinointiin sekä strategisen markkinoinnin suunnitteluun ja konsultointiin.


Location

Vapa

Albertinkatu 25 A

00180 HELSINKI

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved