Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Single Sunset Cruise 35+ (Met upgrade!)

Zeil- trouwschip Bounty

Friday, June 2, 2017 from 8:30 PM to 11:59 PM (PDT)

Single Sunset Cruise 35+ (Met upgrade!)

Ticket Information

Type Remaining End Quantity
Aanmelden Sunset Single Cruise 35+ 50 Tickets Ended Free  

Who's Going

Loading your connections...

Share Single Sunset Cruise 35+ (Met upgrade!)

Event Details

Zeil op unieke wijze mee de zonsondergang tegemoet samen met andere gelijk gestemden.

Ben je op zoek naar een leuk én gezellig avondje uit? Stap aan boord van dit prachtige zeilschip. Direct bij aankomst word je gastvrij verwelkomt door Kaptein Alex en crew met een lekker welkomst drankje. Na een kort palaver worden omstreeks 20.30  de trossen los gemaakt en varen we de haven uit waar de wind ons brengt. Nadat de eerste zeilen zijn geplaatst, nestel je je comfortabel in één van de acht rode lounge kussens op het zonnedek. Maak een praatje met de andere deelnemers en haal een drankje aan de bar, geniet van de zonsondergang en de hapjes of help de crew een handje mee met het zeilen. Kortom alles kan en niets moet.

Dit romantisch zeilschip is dé perfecte plek voor een onvergetelijke avond. Zeilen maakt hongerig! Daarom serveert de crew de hele avond lekker borrelhapjes. Naast deze warme en koude hapjes  kun je ook onbeperkt gebruik maken van koffie / thee en water met een smaakje. Overige drankjes bestel je tegen contante of pin betaling aan de bar.

Al meerdere jaren varen singles op gezellige en informele wijze mee op dit prachtige zeilschip. Een leuke video en foto’s vind je hier. Stap in de Bataviahaven te Lelystad aan boord en geniet van een ontspannen avondje uit ... en wie weet ontmoet je op het water wel de ware!

Slapen onder 1000 sterren…of in de kombuis.

Wil je blijven overnachten? Na een gezellig avondje uit, waarbij je ook wat gedronken hebt is het optioneel mogelijk om voor slechts € 14 aan boord te blijven slapen. Tevens krijg je er s'ochtends een goed ontbijt bij. Neem wel je eigen slaapzak en luchtbed of matje mee. Er zijn enkel toiletten aan boord aanwezig. Tegen een kleine betaling kun je gebruik maken van de faciliteiten (toiletten en douches) van de Bataviahaven. Deze haven is al meerdere jaren uitgeroepen tot beste charter haven van Nederland!

Weekendje weg Oostvaarderplassen!

Na het ontbijt  zijn er 2 vervolg activiteiten mogelijk: Geniet van de natuur en maak een sportieve wandeling door het Oostvaardersveld en beleef de Oostvaardersplassen op geheel eigen wijze. Landschappen die daar voorkomen zoals rietmoeras, waterpartijen, grasvlaktes, ruigte en bos komen in het Oostvaardersveld naast elkaar voor. Zoveel afwisseling is aantrekkelijk voor talloze dieren en planten en hier word je als bezoeker vrolijk van. De vele paden en verschillende uitkijkmogelijkheden zorgen er voor dat je het hele jaar volop kunt genieten.

Dit natuurgebied is gratis toegankelijk en biedt verschillende wandel- en fiets mogelijkheden. Bounty biedt een overzichtelijke routebeschrijving en via de vele oriëntatiepanelen worden de routes duidelijk aangegeven. Meer info: Bezoekerscentrum Oostvaardersplassen

Als alternatief kun je ook op loop afstand lekker shoppen in Bataviastad. In deze fashion outlet vind je ruim 100 winkels van internationale modemerken, die standaard 30 - 70% korting geven op hun collecties. Als deelnemer van de Sunset Cruise ontvang je een speciale VIP kaart waarmee je op al je aankopen 10% extra korting ontvangt. Meer info: Bataviastad Outlet

Zin om deel te nemen?
Weer of geen weer kapitein Alex en de crew zorgen bij iedere vaartocht voor een onvergetelijke beleving. Zon of geen zon, na regen komt zoneschijn en buien kunnen omzeilt worden met als extra tip op het water valt er veel minder regen dan op het land. Meld je tijdig aan.

Ticketprijs 45 euro p.p. (promotioneel tarief)
Prijs inbegrepen; Welkom ontvangst - Onbeperkt gebruik koffie / thee en verschillende smaken water - 4 warme borrelhapjes - Achtergrond / dansmuziek. Overige dranken kunnen tegen contante betaling bij onze crew aan de bar worden besteld.

Ben je actief om mensen bij elkaar te krijgen? Leuke tip! Organiseer min. 5 deelnemers en ontvang 1 vrijkaart.

Kosten voor de overnachting bedraagt € 14,- incl. goed verzorgt ontbijt. Gelieve tijdig kenbaar maken ivm. de organisatie.


Boekings informatie:
Vanaf 15 personen gaat de Sunset cruise definitief door.
Maximaal 50 personen beschikbaarheid. Reserveer op tijd vol = vol.

reserveer-online

Boek dit evenement via Go-out en zie wie er allemaal meegaan. Het evenement vindt plaats vanaf 15 pers.

Have questions about Single Sunset Cruise 35+ (Met upgrade!)? Contact Zeil- trouwschip Bounty

Save This Event

Event Saved

When & Where


Zeilschip Bounty
Bataviahaven
8242 Lelystad
Netherlands

Friday, June 2, 2017 from 8:30 PM to 11:59 PM (PDT)


  Add to my calendar

Organizer

Zeil- trouwschip Bounty

Dit luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten. Het schip biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen

  Contact the Organizer
Single Sunset Cruise 35+ (Met upgrade!)
Things to do in Lelystad, FL Party Auto, Boat & Air

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.