SimplyEdit Launch Party
Free
SimplyEdit Launch Party

SimplyEdit Launch Party

Event Information

Share this event
Date and Time
Location
Location

The Cee Spot

Brouwerijstraat 1

7523 XC Enschede

Netherlands

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Websites maken wordt weer leuk!

Begin november onthult Muze haar nieuwste product SimplyEdit op de websummit in Lissabon, maar om onze lokale vrienden niet te vergeten, kun je er 28 oktober bij zijn voor de Local launch!

 

SimplyEdit is als een CMS in je browser, geen CMS op een server en geen programmeurs meer nodig!

SimplyEdit laat webdesigners zelf websites opleveren die iedereen kan bewerken. Zonder dat je kennis van programmeren of CMS systemen nodig hebt.

SimplyEdit laat je volledig vrij. Gebruik elke tool of softwarepakket die je wil, host je website zelf of via onze partners. Maak elk design zoals jij wil. Alles wat je nodig hebt is een klein beetje kennis van HTML en SimplyEdit.

SimplyEdit is de eerste website editor die volledig onafhankelijk van je CMS werkt. Het is het eerste product wat designers volledige vrijheid geeft in tools en design, maar toch een geweldige gebruikerservaring geeft voor de klant. SimplyEdit is van de grond af ontwikkeld voor gebruik op mobiele telefoons, tablets en PC.

SimpyEdit is ontwikkeld door Muze, op basis van onze bijna 20 jaar ervaring met het maken van websites en web applicaties, zoals CMS systemen, WYSIWYG HTML editors en met online site building tools. In SimplyEdit komt al deze kennis samen, wat geleid heeft tot een robuust en toekomst-klaar product.


Wees erbij op 28 oktober en ontvang een gratis licentie, hoor de ervaringen van onze eerste gebruikers, bekijk de mogelijkheden en test SimplyEdit uit op een van onze demo's. En nodig gerust je collega's of medeondernemers uit om mee te komen!

SimplyEdit

Share with friends
Date and Time
Location

The Cee Spot

Brouwerijstraat 1

7523 XC Enschede

Netherlands

View Map

Save This Event

Event Saved