Unavailable

Sheraton Hotell Stockholm Vinprovning, Ölprovning och Whiskyprovning

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Sheraton Stockholm Hotel

6 Tegelbacken

101 23 Stockholm

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Bakom varje dryck finns en historia som ivrigt väntar på att bli upptäckt. På våra provningar får du möjlighet att utforska allt från viner från franska Bordeaux till öler med fantasifulla namn såsom Bigfoot Barley Wine. Våra dryckesprovningar handlar lika mycket som smakupplevelsen som att vidga vyerna över dryckernas värld. Därför står våra sommelier redo till hands att erbjuda guidning i provning av cognac, whisky, champagne såväl som av sherry och mycket mer. Men resan slutar inte där; utöver dryckesprovningar erbjuder vi även provningar av choklad, lakrits och ost.

Våra provningar är minst lika varierade i form som de är i utbud; bland våra privata provningar finns något som passar alla smaksinnen. På våra företagsprovningar engageras deltagarna i olika aktiviteter med syftet att skapa gemenskap både inom företaget såväl som med partners eller kunder. Om du vill ha någonting mer intimt, så erbjuder vi även hemmaprovningar där en sommelier ställer upp med sina kunskaper och ditt sällskap får ta del av en upplevelse olikt de flesta. Inte nyfiken på dessa alternativ? Vi ser naturligtvis gärna till att du är aktivt deltagande i formandet av din privata provning för att skapa en minnesvärd kväll. Därför så skräddarsyr vi våra privata events så att de harmoniserar med dina önskemål, vare sig du vill ha en hemmaprovning med tema eller en elegant bröllopsprovning.

Sheraton Hotell arrangerar tillsammans med sommeliererna på Taysta härliga provningar i centrala Stockholm! Med en lättsam och avslappnad stämning i kombination med en härlig atmosfär erbjuds en upplevelse fylld av doft, smak och känsel. Med hjälp av människans fem sinnen strävar vi alltid efter att skapa en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet. Varmt välkommen till en unik upplevelse och en minnesvärd erfarenhet!

Biljetter köpes på: http://www.taysta.se/provningar/?eventId=13393&cityid=7479

Share with friends

Date and Time

Location

Sheraton Stockholm Hotel

6 Tegelbacken

101 23 Stockholm

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved