Free

SheLeadsTech – Diversitet & Netværk - Torsdag d. 5. marts 2020

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Deloitte Copenhagen

6 Weidekampsgade

2300 København

Denmark

View Map

Event description
SheLeadsTech – Diversitet & Netværk - Torsdag d. 5. marts 2020

About this Event

SheLeadsTech er ISACA’s program der sætter diversitet i IT-branchen (eller manglen samme) på agendaen. Og det er lige netop det vi skal tale om denne aften!

Kom og hør hvordan diversiteten har det i Danmark, og bliv inspireret af spændende historier fra en række seje kvinder der har gjort karriere inden for IT.

Eventet er for ALLE – ikke kun kvinder!

Eventet falder igen i år torsdag før kvindernes internationale kampdag (8. marts), og vi slutter igen af med en let anretning og mulighed for snak og netværk. Eventet vil foregå hos revisionshuset Deloitte på Islands Brygge.

Program:

16.30-16.45: Intro til ISACA og SheLeadsTech v/ Janette Jürs

16.45-17.15: Næstformanden for Kvindelige Ledere i IT-Branchen (ITB.dk) Heidi Have, taler om diversiteten i den danske IT-branche. Hvad er tendenserne og hvad gør vi i Danmark for at fremme udviklingen?

17.15-17.45: Torbjørn Sindballe, Talentleder hos Deloitte, taler om, hvordan diversiteten er på agendaen hos Deloitte. Hvilke tiltag er gjort og hvordan kan barriererne brydes fremadrettet?

17.45-18.00: Pause & Netværk

18.00-18.25: Lone Christensen, Sikkerhedsarkitekt hos Bang&Olufsen, fortæller om sin IT-karriere, der både er meget teknisk og meget kreativ; et inspirerende spændingsfelt der byder på masser af muligheder.

18.25-18.50: Stine Juhl-Hansen fortæller om sin karriere i IT revision hos Danfoss, samt hvad Danfoss gør for både diversiteten og mangfoldigheden - og det er ikke så lidt!

18.50-19.10: Nicole Thorhauge, Manager hos Deloitte, fortæller om sin konsulentrolle der har bevæget sig fra rådgivning om Treasury til implementering af ERP systemer. Endvidere tid til spørgsmål og refleksioner.

19.10-20.00: Netværk & Let anretning

Se mere på www.sheleadstech.dk

og læs mere om ISACA og SheLeadsTech global her:

https://sheleadstech.isaca.org/

https://engage.isaca.org/denmarkchapter/home

Share with friends

Date and Time

Location

Deloitte Copenhagen

6 Weidekampsgade

2300 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved