SEO copywriting workshop | 11/03/2021 | Beveren

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

TOFFICE COWORKING SPACE

Kieldrechtseban 57

9130 Beveren

Belgium

View Map

Event description

Description

Hoe je tegelijkertijd zoekmachines zoals Google én potentiële klanten charmeert met overtuigende teksten? Dat leer je allemaal tijdens deze SEO copywriting workshop. Op 1 dag tijd verzamel je de nodige kennis, tools en tips om je website beter vindbaar te maken en meer conversie te realiseren.

VOOR WIE?

Iedereen die meer uit zijn/haar (web)teksten wil halen, is welkom! Voorkennis of SEO ervaring is mooi meegenomen, maar zeker niet vereist. Zowel ondernemers, beginnende marketeers als professionele copywriters en webdesigners zullen hier nuttige tips verzamelen!

NOG GEEN VOORKENNIS?

Geen probleem, want ook dan kan je zeker volgen. We verduidelijken alle theorie immers met herkenbare praktijkvoorbeelden.

WEL ERVARING MET SEO?

Ook dan leer je zeker nog iets bij. Je docent Ilse Meeus heeft +10 jaar ervaring en deelt een heleboel praktische tips & tricks met je die je zowel in online als offline communicatie kan toepassen.

HANDIG OM WETEN

TOPLOCATIE

Ook voor deze sessie hebben we alweer een must-see toplocatie beet. Toffice Coworking Space in Beveren is uitstekend gelegen met een vlotte verbinding vanuit het Waasland (E34), de Antwerpse Haven en Noord-Antwerpen (Liefkenshoektunnel). Deze hippe hotspot zal je inspiratie en creativiteit zeker aanwakkeren én je smaakpapillen verwennen, want ook de in-house catering is een absolute aanrader!

INTERACTIEF

We houden de groepen bewust klein (max. 10 personen) zodat je alle tijd krijgt om vragen te stellen.

B.I.V. ERKEND

Deze opleiding is erkend in het kader van permanente vorming bij het BIV Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars voor 3 vormingsuren!

PROGRAMMA

We ontvangen je vanaf 09:00 u met een heerlijk kopje koffie.
Van 09:15 tot 17:00 u dompelen we je onder in de wondere wereld van SEO copywriting en content marketing.

HET PRIJSKAARTJE

Voor deze volledige dag opleiding betaal je slechts 385,00 euro exclusief btw.

Via de kmo-portefeuille kan je als kleine onderneming tot maar liefst 30% subsidie genieten.

Koffie, een jummie lunch en frisdranken zijn inbegrepen. Je krijgt ook hand-outs van de presentatie en een officieel deelname-attest.

OVER ANDERSGESCHREVEN

Met 10 jaar ervaring als SEO copywriter en talloze webteksten op de teller heeft SEO copywriting nog maar weinig geheimen voor je trainer van dienst, Ilse Meeus.

Andersgeschreven.be is bovendien erkend dienstverlener bij de kmo portefeuille voor de pijlers opleiding (DV.O235475) en advies (DV.A235476).

KLINKT INTERESSANT?

Dat is het ook! Meer informatie vragen of meteen inschrijven kan via info@andersgeschreven.be of andersgeschreven.be. Maar be fast, or be sorry.... want de plaatsen zijn beperkt en volzet = volzet !

Share with friends

Date and Time

Location

TOFFICE COWORKING SPACE

Kieldrechtseban 57

9130 Beveren

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved