Utsåld

Sensommarmöte: Hållbarhet i företagets DNA – hur gör vi? FULLBOKAD

Sales Have Ended

Registrations are closed
Anmälningstiden har gått ut. Vänligen skriv upp dig på reservlistan för eventuella avhopp. Har du frågor är du välkommen att ringa 010-505 14 45 eller mejla till info@nmc.a.se. Hälsningar, NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Södergarn Kursgård & Konferens

Södergarnvägen

181 90 Lidingö

Sweden

Se karta

Sales Have Ended

Registrations are closed
Anmälningstiden har gått ut. Vänligen skriv upp dig på reservlistan för eventuella avhopp. Har du frågor är du välkommen att ringa 010-505 14 45 eller mejla till info@nmc.a.se. Hälsningar, NMC Nätverket för Hållbart Näringsliv
Event description

Beskrivning

Fullbokat!

Välkommen till NMC:s sensommarmöte på Lidingö i Stockholm och studiebesök hos Max Burgers!

Varje år arrangerar NMC ett sensommarmöte, dvs. en medlemsresa, för sina medlemmar. Sensommarmötet är ett ypperligt tillfälle att nätverka och dela erfarenheter med andra NMC-medlemmar en bit ifrån vardagens sus och brus.

I år inleder vi sensommarmötet med ett studiebesök hos Max Burgers på Karlaplan, Stockholm, där 2017 års vinnare av NMC:s pris Hållbart Ledarskap Christoffer Bergfors och Max kommunikations- och hållbarhetschef Kaj Török berättar om hur de arbetar för att integrera hållbarhet i sin affärsmodell, produktutveckling och marknadsföring.

Vi beger oss därefter till Södergarn Kursgård & Konferens på Lidingö där vi övernattar och fortsätter att diskutera hur hållbarhet kan vävas in eller till och med utgöra kärnan i våra verksamheters strategi, styrning och uppföljning. Våra diskussioner kommer att kretsa kring mål, KPI:er, styrning och verksamhetsprocesser. Vad funkar och vad funkar inte? Vad har vi provat eller vad skulle vi vilja prova?

För att få igång diskussionen kommer Erica Kronhöffer, hållbarhetsdirektör hos SJ, och Malin Möller, chef hållbar verksamhetsutveckling hos KG Knutsson, inledningsvis att dela med sig av hur de arbetar för att integrera hållbarhet i sina verksamheter. Men vi hoppas att alla deltagare sedan vill bidra med sina erfarenheter och inspirerande exempel men också frågor och funderingar!

Om Södergarn kursgård och konferens

Vi kommer att bo, äta och vistas på Södergarn kursgård på Lidingö under större delen av sensommarmötet. Södergarn ligger vid Lidingös norra strand med utsikt över den vackra Askrikefjärden, en lantlig skärgårdsidyll med tillfälle för reflektioner och diskussion. Mellan diskussionerna ges även tid för egna aktiviteter t.ex. besök hos Södergarns motionsspår, tennisbanor, boule, eller ta ett dopp vid badplats i närheten samt ett bastubesök.

Boende i delat rum eller enkelrum

Hos Södergarn finns både möjligheten att boka enkelrum eller delat rum (rum för två personer). Ditt val av rumstyp gör du i anmälningsformuläret. Se pris under "anmälningsavgift" längre ner. Rumsindelningen kommer meddelas innan avresa.

Resa till och från Södergarn

Efter vårt studiebesök hos Max Burgers kommer vi att gemensamt åka till Södergarn med kommunala medel. OBS! Se till att ta med ditt SL-kort eller annan färdbiljett. Det tar ca 45 min att åka mellan Södergarn och Stockholm City.

Praktisk information

Mötesform

Medlemsresa/sensommarmöte med studiebesök

Plats

  • Studiebesök: Max Burgers kontor, Banérgatan 16, Stockholm
  • Konferens och boende: Södergarn Kursgård & Konferens, Södergarnvägen, Lidingö

Deltagare

Mötet är endast öppet för medlemmar i NMC. Max 1 person per medlemsföretag. Begränsat antal platser – först till kvarn gäller!

Sista anmälningsdag

1 juni 2018

Reservlista

Vill du anmäla dig till vår reservlista? Skicka ett mejl märkt med "Sensommarmöte" till info(at)nmc.a.se.

Anmälningsavgift

NMC täcker huvuddelen av kostnaderna men varje deltagare bidrar med en anmälningsavgift som betalas via faktura (OBS, återbetalas ej vid avbokning!). Då ingår boende och mat. Anmälningsavgiften är beroende på val av rumstyp: för delat rum 600 kr + moms, för enkelrum 850 kr + moms. Som deltagare bokar och bekostar du själv din resa för att ta dig till och från Stockholm samt till och från Lidingö.

Bokningsregler

Anmälan är bindande men kan överlämnas till annan person från samma företag/organisation vid förhinder. Vid avbokning återbetalas inte anmälningsavgiften.

Reservlista - FULLBOKAD

Kontakt

För mer information kontakta kansliet på 010-505 14 45 eller info@nmc.a.se.

Tid och plats

Plats

Södergarn Kursgård & Konferens

Södergarnvägen

181 90 Lidingö

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved