Gratis

Seminarium: Strategisk improvisation

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

IHM Business School AB

Norra Vallgatan 102

211 21 Malmö

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

IHM Business School välkomnar Jesper Falkheimer, forskare och professor i strategisk kommunikation vid Lunds universitet och Katarina Gentzel Sandberg som är senior partner och kommunikationsrådgivare på Gullers Grupp.

Hur utövas ett bra ledarskap i en värld där det enda som tycks vara konstant är X-faktorn - ständig osäkerhet? Vilka principer ska ledare utgå från i en tid där det viktiga inte bara är att leverera finansiella resultat, utan samhällsnytta?

Välkommen till ett lunchseminarium om strategisk improvisation, ett nytt sätt att tänka för ledare som behöver agera i takt med sin omgivning. Det görs genom att koppla samman omvärldstrender, ledarskapsforskning och musikalisk improvisation med intervjuer med framgångsrika ledare och samhällsaktörer som lärt sig improvisera strategiskt. Målet är att skapa ett nytt mindset för vår tids ledarskap. Ett mindset som utgår från förmågan till strategisk improvisation: att lyckas balansera ordning och kaos, konstanter och förändring, tillit och mod och att lita på sin inre kompass.


Vi har begränsat med platser så det är först till kvarn som gäller.

Vi bjuder på lättare förtäring.

Varmt välkommen!

Har du några frågor så kontakta mig gärna!

Elisabet Ek, 0704212192 alt elisabet.ek@ihm.se


Dela det här eventet med dina vänner

Tid

Plats

IHM Business School AB

Norra Vallgatan 102

211 21 Malmö

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved