Free

SEMINAR PELABUR GLOBAL - SHAH ALAM

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Acappella Suite Hotel, Shah Alam

Persiaran Sukan

Shah Alam, Selangor 40100

Malaysia

View Map

Event description

Description

[KINI DILANCARKAN] – SEMINAR PELABUR GLOBAL IS BACK 2018! LOKASI BARU BERHAMPIRAN ANDA DILANCARKAN.

.

Tapi sebelum itu, ada berita baik untuk anda ! Saya akan MENAJA / SPONSER sebanyak 3,000 tiket PERCUMA di seluruh lokasi yang terpilih di #SPG2018.
.
.
Banyak peluang peluang besar untuk anda rebut, belajar buat duit di pasaran saham Malaysia tetapi saya khususnya di pasaran global makin menggila !
.
.
#UPDATE
Saya menerima pendaftaran awal yang begitu mendadak sekali. Ramai yang PM saya di FB untuk meminta saya umumkan lokasi dan tarikh lebih awal supaya boleh tanda siap siap dalam kalender.
.
.
========
Nanti dulu, baca fakta ini dahulu
========
.
FAKTA
–------
1. Negara kita ketika ini dalam era baru yang dipanggil ‘Malaysia Baru’ tetapi adakah tahap kewangan di tahap yang baru atau biasa biasa?

2. Walaupun majoriti penduduk Malaysia dan politik negara dikuasai Bumiputera tetapi hanya 4% pelabur runcit Bumiputera terlibat dalam pasaran saham.

3. Saya penganalisis ekonomi tetapi saya dapati penglibatan bumiputera didalam pelaburan saham masih lagi rendah

3. Tapi yang pastinya masih ramai lagi golongan bumiputera masih lagi terlibat dalam skim-skim cepat kaya walaupun terdapat banyak laporan didedahkan?
.
.
Mengapa? Bermaksud…
.
.
Ramai bumiputera ditakutkan dengan stigma yang negatif ataupun skeptikal terhadap pelaburan saham. Yang paling best, ramai pulak bumiputera yang suka MELABUR pada SKIM-SKIM CEPAT KAYA tapi TAK KAYA-KAYA juga akhirnya MELINGKUP !
.
.
“Kesiannya, Biar betul…?”
.
.
Lantas dengan itu, ramai orang merasakan ;
✘Saham ini HARAM
✘Saham ini MODAL besar
✘Saham ini perlukan MASA 24 jam
✘Saham ini untuk orang KAYA sahaja
✘Saham ini SUSAH
✘Saham ini RUGI
.
.

“Maka, kepada siapa kita haruslah persalahkan?”
.
.
Sebenarnya tidak perlu menyalahkan siapa-siapa kerana kita sendiri tidak mahu ambil peluang untuk mengambil tahu, belajar dan membuat semakan di portal portal yang sahih tentang kewujudan peluang-peluang besar dalam pelaburan saham
.
.
SO, RAMAI YANG TANYA KENAPA SEMINAR PELABUR GLOBAL?
.
.
Atas dasar itulah saya akan didedahkan ajarkan kongsikan kepada anda tentang peluang-peluang besar buat duit di Bursa Malaysia.

Tidak cukup dengan itu, saya akan bongkarkan juga rahsia buat duit di Pasaran Global Amerika Syarikat.
.
.
Tapi sebelum itu
.
.
Saya merupakan CEO & CIO Hermana Capital Berhad dan Chairman & Lifetime Fellow of MATA.

Saya dinobatkan sebagai Penganalisis Paling Berpengaruh dari BursaMKTPLC dari Bursa Malaysia 2015-2017

Dalam masa yang sama, sering dijemput menjadi panel jemputan temubual di media membincangkan mengenai Bajet di Malaysia dan isu-isu semasa.

Saya sering menjadi jemputan media utama seperti TV3 , Astro Awani , Bloomberg CNBC , The Star The Edge dan Bernama bagi memberi komen-komen tentang Pasaran Saham.

Saya juga merupakan speaker utama yang memberi ucapan pada siding International Federation of Technical Analysis di Tokya, Australia & Italy.

Yang membanggakan saya, saya merupakan anak melayu pertama yang memberi pandangan peribadi mengenai pasaran saham serta ekonomi Malaysia di mata dunia bertempat di Bankers Club London.

Selain daripada itu, saya juga dijemput ke Saxo Bank Singapore iaitu merupakan Broker terkenal dunia selain memberi ucaptama di Assiosasi Teknikal Analisis (ATI) di Jakarta Indonesia

Jadinya, apa sahaja yang saya kongsikan adalah mengikut undang-undang dan hasil 'Research' saya serta kepakaran saya sendiri.
.
.
Malah dengan pengalaman saya 21 tahun sedikit sebanyak saya telah melahirkan pelabur dan pedagang yang berjaya meraih pendapatan yang luar biasa melalui pelaburan saham
.
.
Jadi Kenapa Perlu Tunggu Lagi? Rebut Peluang ini !
.
.
=========
SIAPA YANG PERLU HADIR?
=========
.

[✔] Orang yag ZERO atau NEWBIE mengenai saham tetapi ingin belajar sesuatu yang baru. Orang yang tahu tetapi tidak tahu bagaimana ingin bermula.

[✔] Orang yang KOMITED tingkatkan tahap kewangan yang ingin mencari sumber pendapatan kedua seperti orang yang bekerja makan gaji.

[✔] Orang yang sudah lama melabur di Bursa Malaysia tetapi ingin kembangkan portfolio pelaburannya melabur atau buat duit di PASARAN GLOBAL

[✔] SURI RUMAH MR SUAMI yang ingin cari DUIT TEPI di rumah sambll jaga anak, jaga suami sambal-sambil itu cetak duit depan screen HP di rumah. Kajian menunjukkan suri rumah mempunyai banyak masa di rumah.

[✔] Seorang USAHAWAN yang ingin KEMBANGKAN keuntungan syarikat dengan melabur di Bursa Malaysia & Global bertujuan meraih pulangan/keuntungan yang besar. Ini saya lebih PREFER kan labur di Pasaran Global berbanding Malaysia.
.
.
=========
APA YANG ANDA PELAJARI?
=========
.
.
1. Saya akan tunjukkan bagaimana cara untuk anda beli atau labur lebih dari 665 syarikat-syarikat tersenarai di Bursa Malaysia yang PATUH SYARIAH.

2. Bagaimana anda buat duit dalam pelaburan saham dengan meraih pulangan yang baik dari Bursa Malaysia secara SELAMAT, MUDAH, SAH & PATUH SYARIAH.

3. Itu belum BEST lagi, uniknya program saya ini adalah saya akan dedahkan bagaimana anda boleh melabur dan buat duit di Pasaran Global seperti syarikat FACEBOOK, HASBRO, GOOGLE, AMAZON, NEXFLIX, NVIDIA dan banyak lagi.

4. Dan yang paling penting saya akan ajar adalah FORMULA dan PENGALAMAN saya selama 21 tahun dalam bidang EKONOMI, PELABURAN SAHAM di MALAYSIA & GLOBAL, serta teknik-teknik terbukti berjaya dalam pelaburan.

5. Bagaimana untuk anda memilih syarikat yang baik di Bursa Malaysia & Global untuk anda laburkan sama ada LONG TERM atau SHORT TERM.
.
.
Kini, sudah tiada alasan lagi kerana zaman kita sekarang sudah canggih dengan adanya teknologi serta smartphone di poket masing-masing kerana "pasaran dalam poket untuk semua," setuju tak?

Jadi kenapa tidak kita sendiri jual beli saham hanya dihujung jari sedangkan zaman dahulu tidak ada kemudahan sedemikian?

Saya bukannya superman yang mampu menyelamatkan dunia tetapi dengan pengalaman saya 21 tahun dalam bidang pelaburan saham dalam dan luar negara dan bidang ekonomi insyaallah dapat membantu anda untuk gandakan wang anda lebih selamat dan baik!
.
.
"MENARIK NI. NAK! NAK SANGAT.. MCM MANA SY NK REGISTER DATO?"
.
.
Wowwww ! Rileks dlu!
Sebelum register saya nak bagi hadiah dari tulisan saya buat pertama kali dalam sejarah hidup saya.
.
.
Sempena dengan pembukaan syarikat Hedge Fund Syariah iaitu Hermana Capital Berhad saya, saya ingin memberi buku pertama saya berjudul “Dari Malaysia Ke Wall Street.”
.
.
Buku saya ini belum dilancarkan lagi secara rasmi di public tapi saya ingin menghadiahkan kepada 100 orang terawal yang mendaftar awal di lokasi lokasi terpilih berdekatan anda yang datang awal SAHAJA !
.
.
AMACAM, cukup tak?
.
.
Bagi mereka yang bertanya dimana dan bilakah tarikh seminar apa kata anda hadirkan diri anda ke Seminar Pelabur Global dengan mendaftarkan diri anda dengan ikuti langkah ini :
--------------

1/ Layari www.PelaburGlobal.com
Layari www.PelaburGlobal.com
Layari www.PelaburGlobal.com

2/ Melalui SMS/WHATSAPP:
Hantar ke +6014-669 8307 / +6014-669 8327

3/ PM kami atau KOMEN "SAYA NAK SPG" diruangan komen untuk kami bantu...
.
.
"Tak cukup lagi? Kejap-kejap ada berita baik untuk anda"
.
.
Saya faham ramai yang tidak sabar untuk belajar nak buat duit dalam pelaburan saham hanya untuk upgrade kewangan dan pendapatan anda, betul tak?
.
.
Saya juga setuju, zaman sekarang kita memerlukan pendapatan pasif atau saya panggil duit geli geli untuk menampung keperluan hidup.
.
.
So, OFFER seminar ini saya berikan 100% PERCUMA !!
.
.
Yes PERCUMA! Tajaan 100% dari Vega Hermosa International adalah PERCUMA. Program ini mendapat kerjasama dari Hermana Capital Berhad, Malaysian Association Technical Analysis (MATA) & Bursa Malaysia.
.
.
“DATO, TELL ME NOW BILA BOLEH START DAFTAR NI.!”
.
.
Amboi, dah tak boleh sabar nampak. Baiklah !
.
.
Pastikan anda komen “SAYA NAK SPG” untuk kami berikan link pendaftaran secara PERCUMA. Tempat adalah TERHAD !.
.
.
Sampai bila anda ingin melihat tatkala orang lain sibuk buat duit diam-diam dalam saham!
.
.
Jadikan tahun baru 2018 anda kali ini sesuatu yang bermakna untuk belajar bagaimana cara untuk buat duit dalam saham kerana masih belum terlambat untuk orang yang SERIUS & KOMITED!

p / s : Alhamdulillah kami telah menerima pendaftaran bertalu-talu. Link akan DITUTUP pada bila-bila masa sahaja jadi jangan tunggu lagi, daftar sekarang !

Bantu kami untuk SHARE perkara yang bermanfaat ini dan TAG kepada rakan serta ahli keluarga anda yang ingin belajar.

Share with friends

Date and Time

Location

Acappella Suite Hotel, Shah Alam

Persiaran Sukan

Shah Alam, Selangor 40100

Malaysia

View Map

Save This Event

Event Saved