Seminar: NRK fra dyp IT-infrastruktur til dypt vann
Free
Seminar: NRK fra dyp IT-infrastruktur til dypt vann

Seminar: NRK fra dyp IT-infrastruktur til dypt vann

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Telenor Arena

1 Widerøeveien

1360 Fornebu

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Hvordan jobber NRK når de røsker infrastrukturen sin opp med roten og bytter hele mediehåndteringssystemet? I tett samarbeid med de som skal bruke systemet setter vi nå sammen en fleksibel løsning som skal levere både media og metadata til produsenter, journalister og ikke minst publikum. Du får et innblikk i prosessen og et spennende prosjekt. I tillegg tar Børdalen og Solheim for seg hvordan teknologien endrer måten man lager innhold. Med utgangspunkt i sendingen fra Saltstraumen minutt for minutt får vi se hvordan åpen kildekode, undervannseksperimenter og droner førte til innovativ historiefortelling.

Geir Børdalen
NRK

Geir - investeringsansvarlig NRK og hovedprosjektleder Origo
Han er ansvarlig for strategisk planlegging av NRKs investeringer siden 2008 og hovedprosjektleder for NRKs Origo prosjektprogram (2014-). Bakgrunn som journalist, programingeniør, fotograf, prosjekt- og prosessleder, og grafisk fasilitator. Teknologisjef for NRK nyheter gjennom over 10 år. Prosjektleder for NRKs utvikling av nettspillere tv.nrk.no radio.nrk.no tv.nrksuper.no fra 2009-2013.

Eirik Solheim
NRK

Eirik - teknologirådgiver NRK

Han arbeider med å tilgjengeliggjøre og utnytte NRKs innhold på digitale plattformer. Han jobber som teknologi- og strategirådgiver i NRK hvor han blant annet startet nettstedet og innovasjonsprosjektet NRKbeta. Tidligere har han jobbet som konsulent innenfor media- og underholdningsindustrien for konsulentselskapet Accenture. Han har også arbeidet flere år som fotograf, redigerer, lyddesigner, steadicamoperatør og multimediaprodusent. Solheim er utdannet medieingeniør fra Universitetet i Stavanger.

Seminaret holdes på Norsk


Share with friends

Date and Time

Location

Telenor Arena

1 Widerøeveien

1360 Fornebu

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved