Free

Seminar i KBH d. 9 maj: Værdien af god intern videndeling i organisationen

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Børsen

1217 København

Denmark

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Med udgangspunkt i det sociale intranet, skal du høre oplæg fra virksomheder, som aktivt arbejder med at optimere deres interne vidensdeling. Du får også oplæg fra eksperter på området, som vil dele ud af deres viden, og give et bud på den konkrete værdi af den gode interne kommunikation - nu og i fremtiden.

Arrangementet er for dig som tror på, at der findes en bedre metode til videndeling, end det din virksomhed bruger i dag. Og til dig som tør gå forrest med nye intiativer, som kan hjælpe dig og dine kollegaer til mere effektivitet og større arbejdsglæde.

Du får mulighed for at:

  • Høre de førende eksperter på området dele ud af deres viden

  • Få svar fra eksperterne på dine egne udfordringer

  • Netværke med andre som vil være first-mover på en effektiv metode til intern videndeling og bedre samarbejde på tværs af kompetencer og geografi

  • Blive klogere på hvilken forskel effektiv videndeling og sociale intranet kan gøre for dig og din virksomhed

PROGRAM KØBENHAVN D. 9 MAJ


8.30-9.00 Check-in/udlevering af navneskilte og morgenmad

9.00-9.05 Velkomst v/IT-Branchen

I forbindelse med arrangementet samarbejdes der med IT-branchen, som er en af Danmarks største brancheorganisationer for it- og televirksomheder. IT-branchen arbejder for at skabe et stærkt og digitalt samfund, der udnytter teknologiens fulde potentiale til glæde for både økonomien og det enkelte menneske.

9.05-10.05 Velkommen og introduktion v/ Max Nielsen, Colibo

Med første indslag på dagen vil Max præsentere det sociale intranet anno 2017. Hvordan ser en moderne digital arbejdsplads ud? Få blandt andet svar på dette spørgsmål og viden om hvad din virksomhed skal fokusere på når der vælges intranet, samt hvilke muligheder der åbnes og hvordan det skaber værdi på arbejdspladsen og kollegaerne imellem.

10.05-10.15 Kort pause

10.15-­10.50 Caseoplæg v/Mikkel Hvidtfeldt - DR

DR er netop nu ved at sætte et Colibo-baseret intranet op. Projektleder Mikkel Hvidtfeldt vil fortælle om dette arbejde, herunder hvordan beslutningen om at vælge Colibo blev truffet, hvordan medarbejderne blev inddraget i processen og hvordan de i projektet har arbejdet på at organisere indholdet med udgangspunkt i slutbrugernes behov fremfor DRs organisering.

10.50-11.00 Kort pause

11.00-11.35 Caseoplæg v/ Flemming Andreasen - Sorø Kommune

Sorø Kommune har været med lige fra den spæde start og har derfor været en kontinuerlig sparringspartner på nye features. Siden april 2015 har Flemming Andreasen beskræftiget sig med Colibo intranet og vil dele ud af sine erfaringer og speciale på felten. Med titlen som web og digitaliseringskonsulent, giver han blandt andet en dybere indsigt i de tekniske features omkring drift og good cases i forbindelse med implementering.

11.35­-12.30 Frokost

12.30-13.30 Oplæg v/Christian Waldstrøm

Siden 2000 har Christian Waldstrøm beskæftiget sig med
netværk i mange afskygninger og er i dag en af de førende danske forskere og rådgivere inden for organisatoriske netværk og netværksanalyse. Han er lektor på Aarhus Universitet og kåret som Årets Underviser, samt har modtaget flere priser for sin forskning. Han er desuden forfatter til bøgerne 'Ledelse af Netværk', 'Corporate Networking' og 'Netværksanalyse - en introduktion'.

13.30-14.00 Debat, dialog, svar på spørgsmål fra dagen.

14.00 Tak for i dag


Arrangementet er gratis, men det er nødvendigt, at du tilmelder dig på forhånd. Tag gerne dine kollegaer med.

Ved udeblivelse eller afbud senere end fem dage før seminaret, afkræves et no-show gebyr på kr. 750.

Share with friends

Date and Time

Location

Børsen

1217 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved