Seminar - forandringsvillighed hos medarbejdere

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Edvard Brandes Palæ

Olof Palmes Gade 8

2100 København

Denmark

View Map

Event description

Description

Hvordan arbejder man med forandringsvillighed?

Prøv at tænke et par år tilbage. Hvor mange organisatoriske forandringer er der sket i din organisation i denne tid? Mange, vil de fleste nok svare til dette spørgsmål. For når man tæller både de store og små forandringer sammen, så er det de færreste organisationer, der kan se sig helt fri for forandringernes indtog. På mange måder er forandring den eneste konstant i erhvervslivet i dag.

Men hvad kræver organisatoriske forandringer af medarbejderne og ledere? Er de overhovedet villige til at deltage i og drive disse forandringer i en konstruktiv retning? Og hvordan identificerer og håndterer man som organisation medarbejderes og lederes modstand mod forandring?

Bliv klogere, når People Test Systems sætter fokus på emnet forandringsvillighed tirsdag d. 17. januar 2017 kl. 08.30-11.30 ved Edvard Brandes Palæ, København Ø. Her får du input til, hvordan organisationen kan afdække og arbejde med forandringsvilligheden blandt medarbejdere og ledere.


Oplægsholdere

Forandringsledelse gennem autenticitet og empati
ved Martin Nielsen, Strategisk direktør hos Securitas A/S

Forandringsledelse handler ofte om planlægning og implementering - men det starter faktisk med mennesker. Hvis en organisatorisk forandring skal blive en succes, kræver det ikke bare, at lederne forstår forandringen - de skal selv tro på den, så de kan formidle den nye retning videre på en autentisk måde. Men autenticitet kræver selvindsigt i egne styrker og svagheder. Samtidig handler forandringsledelse også om at gøre medarbejderne klar til at gå igennem forandringen. Ved at arbejde med modning af organisationen, kan lederne gennem empati være med til at bryde medarbejdernes barrierer mod forandringen ned og gøre dem positivt stemt over for forandringen.


Forandrings(mod)villighed
ved Nanna Bak Skytte, erhvervspsykolog og psykometriker hos People Test Systems

Hvis alle medarbejdere var forandringsvillige, ville forandringsprocesser nok ikke have så stor bevågenhed. Men mange virksomheder oplever modstand mod forandringer blandt deres medarbejdere. Derfor stiller People Test Systems skarpt på, hvordan man kan afdække modstand mod forandring hos den enkelte medarbejder og kortlægge vedkommendes villighed til at deltage aktivt og konstruktivt i forandringsprocessen. Kom og få indblik i, hvordan personlighedstesten, People Test Person, kan indgå som et væsentligt led i en forandringsproces og bidrage til, at den bliver en succes.

No-show fee: 400 kr.


Date and Time

Location

Edvard Brandes Palæ

Olof Palmes Gade 8

2100 København

Denmark

View Map

Save This Event

Event Saved