Free

Seminar bruidsfotografie door Peter Lammers (gratis toegang)

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

YourWeddingPhotos - bruidsfotograaf Peter Lammers

77-172 Leeuwenbrug

7411 TH Deventer

Netherlands

View Map

Refund Policy

Refund Policy

No Refunds

Event description
In een drie en een half uur durend programma neem ik je mee in de wereld van bruidsfotografie.

About this Event

In een drie en een half uur durend programma neem ik je mee in de wereld van bruidsfotografie. Het centrale thema van mijn presentatie is: 'Vertrouwen in fotografie'. Dit gaat niet alleen over het vertrouwen in jezelf of in je werk als fotograaf, maar juist ook over het belang van vertrouwen tussen jou en je klanten.

Je mag vooraf een aantal vragen insturen waarmee ik verder het programma samen ga stellen. Elk seminar is dus uniek. Gedurende de middag is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen. Geen vraag is te gek en ik geef overal antwoord op.

"Peter Lammers is fulltime en professioneel bruidsfotograaf. In de afgelopen vijftien jaar heeft hij honderden bruiloften gefotografeerd. Buiten het trouwseizoen organiseert Peter workshops en trainingen om andere fotografen te helpen door al zijn kennis te delen."

Ik organiseer deze seminars om je kennis te laten maken met mij en mijn werkwijze. Als je overweegt om deel te nemen aan één van mijn workshops of trainingen dan is dit een leuke eerste kennismaking. Een ticket is gratis.

Het seminar zal plaatsvinden bij mijn kantoor in Deventer. Parkeren (betaald) kan onder het pand. De bereikbaarheid met het OV is prima, mijn kantoor ligt 50 meter naast het centraal station Deventer.

https://yourweddingphotos.eu/bruidsfotografen-workshop-bruidsfotografie-coaching

Share with friends

Date and Time

Location

YourWeddingPhotos - bruidsfotograaf Peter Lammers

77-172 Leeuwenbrug

7411 TH Deventer

Netherlands

View Map

Refund Policy

No Refunds

Save This Event

Event Saved