Free

Self-marketing voor solo ondernemers

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Voka

18 Lammerstraat

9000 Gent

Belgium

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Doen wie je bent. Self-marketing voor solo-ondernemers.

in 3 stappen

Voor wie?

Droom jij ook van die projecten waar je in alle vrijheid je ding kan doen? Of lig je wakker van dat stemmetje in je hoofd dat je aanspoort meer naar buiten te komen met je werk? Of blijf je twijfelen aan de inhoud van je portfolio? En hoe krijg je jouw verhaal op je site verteld? Of geloof je dat je niet gemaakt bent om jezelf te verkopen? Of misschien overweeg je stiekem een nieuwe weg in te slaan? Droom jij als ondernemer ervan je brood te verdienen zonder het gevoel te hebben aan het werk te zijn? Op een manier die helemaal past bij wie jij bent? Los van de verwachtingen van de buitenwereld? Dan is self-marketing wat je nodig hebt om te komen tot “doen wie je bent”.

Traject

Workshop 1: Doen wie je bent, self-marketing voor solo-ondernemers.

maandag 27 maart 9u00 - 12u30

We beginnen met een grondige zelfreflectie als basis voor de inhoud van je te formuleren merkbelofte en jouw persoonlijk merkverhaal. Vervolgens komen er inzichten rond het belang ervan en richtlijnen over de vorm en de veelgemaakte fouten.


Workshop 2: jouw definitie van succes.

donderdag 6 april 9u00 - 12u30

Actief met je merkbelofte- en verhaal aan de slag gaan is pas zinvol als het past binnen het juiste waarderende kader. Met andere woorden, wat betekent succes voor jou? Wat is daar belangrijk in? Door dit helder te krijgen maak je “doen wie je bent” mogelijk.

Workshop 3: naam/logo + actieplan

maandag 24 april 9u00 - 12u30

Hoe breng je jouw merk naar de markt? Onder welke naam en logo positioneer je jouw merk in de markt? Welke tools zet je in en hoe vat je jouw actieplan op zodat jij er graag en goed mee aan de slag blijft?

Over de trainster Charlotte De Mey

Als self-marketing coach brengt Charlotte De Mey solo-ondernemers op een inspirerende en pragmatische manier tot “doen wie je bent”. Wat ze leerde over merken als merkenbouwer, past ze nu toe op mensen. Ze zet een opmerkelijke combinatie van expertises in: kunst, marketing en coaching. Benieuwd? www.charlottedemey.be


Praktisch

Er kunnen max 15 deelnemers inschrijven.

Het sales traject kost 200€ excl BTW voor de 3 sessies & wordt gefactureerd voor aanvang van het traject (inschrijven voor afzonderlijke sessies is niet mogelijk).

annulatie kan kosteloos tot 13/03/2017, daarna wordt een kost van 100€ aangerekend.

Dit traject wordt mede mogelijk gemaakt door:

Share with friends

Date and Time

Location

Voka

18 Lammerstraat

9000 Gent

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved