Free

SÉANCE D’ÉCOUTE – EMI CATTEEUW

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Ritcs Café

70 Rue Antoine Dansaert

1000 Bruxelles

Belgium

View Map

Event description

Description

Hoorspel – Emi Catteeuw (NL)

RITCS Cinema Zaal

Radiomaakster Emi Catteeuw maakte een hilarisch voorlees- en luisterverhaal voor de jeugd. Ze is aanwezig tijdens dit hoorspel en zal alle vragen beantwoorden. Jules wordt vandaag 110 jaar. Het hele dorp komt meevieren. Als Jules de kaarsjes uitblaast, spreekt hij drie mysterieuze woorden uit. Plots wordt het muisstil. Waar zijn alle stemmen nu heen? Niemand kan nog spreken. En Jules spreekt met alle stemmen van de dorpelingen. Het is het begin van het meest bijzondere jaar in Jules’ lange leven… Radiomaakster Emi Catteeuw maakte een luisterverhaal over walvissen, grootouders en hun kleinkinderen, stemcomputers, horen en gehoord worden en een lang niet geziene Russische vriend. Illustratrice Astrid Verplancke maakte er verrassende tekeningen bij. Een hilarisch voorlees- en luisterverhaal voor alle leeftijden

Met de bekende stemmen van o.m. Jos Verbist, Peter De Graef, Fred Van Kuyk, Tania Van der Sanden, Aagje Dom, Julie Delrue, Greet Jacobs, Eva De Roo, Sander Gillis én Google Translate. De muziek is van Frederik De Clercq.

Op maandagnamiddag 28 januari nodigen we kinderen uit om te komen luisteren. De
luisternamiddag is voor lagere scholen & kinderen, maar uiteraard is iedereen welkom voor
dit heerlijke luisterverhaal in Cinema RITCS.


Séance d’écoute – Emi Catteeuw (NL)

20:00 > 22:00 / RITCS Salle Cinema Zaal

Emi Catteeuw a écrit une histoire hilarante pour les jeunes. Elle présentera sa pièce radiophonique et répondra à toutes vos questions.

Share with friends

Date and Time

Location

Ritcs Café

70 Rue Antoine Dansaert

1000 Bruxelles

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved