Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Seal Team Challenge 2017

Crossfit Horten

Friday, September 8, 2017 at 4:30 PM (CEST)

Seal Team Challenge 2017

Who's Going

Loading your connections...

Share Seal Team Challenge 2017

Event Details

08-09 september er det igjen klart for det myteomspunnede SealTeamChallenge. En utfordrende arena for å teste dine fysiske og psykiske egenskaper samt "pushe" dine grenser til det ytterste.

SEAL Team er betegnelsen på de amerikanske marinejegerne, i likhet med de norske er de kjent for å håndtere arbeidsforhold som omtales:

“Svært krevende, både fysisk og psykisk, ofte under ekstreme situasjoner, hvor primære behov som mat, søvn og komfort blir tilsidesatt til fordel for løsing av oppdraget. Lagarbeid er ofte helt avgjørende for å lykkes” 

 

Vi ønsker dere velkommen til 2017´s råeste hendelse. En unik mulighet til å utfordre deg selv under såkalte “SEAL” forhold. Du vil utsettes for et variert spekter av utfordringer, du kommer til å oppdage nye sider ved deg selv, så vel som ved andre. Du vil lede og du vil bli ledet og kanskje best av alt vil du se viljestyrke og prestasjoner langt over hva du trodde var mulig. 

Dette er tredje året med STC i Horten og I år handler det om viljestyrke, utholdenhet og evnen til å fortsette uansett hva som måtte komme. Det er kampen om å være en av de som står igjen helt til slutt. For laget og for heder og ære.

 

Registrering: Individuellt eller sammen som et lag (2-6 personer) 

 

NB. Det er begrenset til totalt 60 deltagre

 

For å gi et maksimalt utbytte for alle, kan enkelte utfordringer bli delt opp i flere vanskelighetsgrader eller team-kategorier. "Green Team (scaled) og "Black Team" (Rx) Gold Team (Rx+). Ønsket team-kategori meldes inn ved registrering, men kan endres senere, på e-post frem til 02. september 2017. 

 

Aldersgrense: Fra 15 år

 

Påmelding: Innen 20. august 2017

 

Startkontingent: 1050 kr/deltager (Inkluderer div. avgifter, sikkerhetsutstyr og alt lagsutstyr, + t-skjorte ol.)

After Challenge Feast: 150 kr  (Grillmat + drikke)

 

Utstyr: Under finner du en liste over noe av det utstyret du vil ha behov for under STC 2017. Det sendes ut en mer detaljert utstyrsliste/pakkeplan til alle registrerte deltager 20. august 2017.

Våtdrakt (type 3-5 mm), svømmeføtter, sovepose, liggeunderlag, løpesko, fjellsko/støvler (M77), monteringshansker og en 40-60 liter ryggsekk.

 

I samarbeid med:

Crossfit Horten og Tufte Wear

Have questions about Seal Team Challenge 2017? Contact Crossfit Horten

Save This Event

Event Saved

When & Where


CrossFit Horten
Bromsveien 33
Horten
Norway

Friday, September 8, 2017 at 4:30 PM (CEST)


  Add to my calendar

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.