Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

SEAL TEAM CHALLENGE 2017

Crossfit Horten

Friday, June 2, 2017 at 4:30 PM (CEST)

SEAL TEAM CHALLENGE 2017

Who's Going

Loading your connections...

Share SEAL TEAM CHALLENGE 2017

Event Details

Da er det igjen klart for det myteomspunnede SEAL TEAM CHALLENGE. En utfordrende arena for å teste dine fysiske og psykiske egenskaper samt pushe dine grenser til det ytterste.

SEAL Team er betegnelsen på de amerikanske marinejegerne, i likhet med de norske er de kjent for å håndtere arbeidsforhold som omtales:

“Svært krevende, både fysisk og psykisk, ofte under ekstreme situasjoner, hvor primære behov som mat, søvn og komfort blir tilsidesatt til fordel for løsing av oppdraget. Lagarbeid er ofte helt avgjørende for å lykkes” 

CrossFit Horten ønsker dere velkommen til 2017´s råeste hendelse. En unik mulighet til å utfordre deg selv under såkalte “SEAL” forhold. Du vil utsettes for et variert spekter av utfordringer, du kommer til å oppdage nye sider ved deg selv, så vel som ved andre. Du vil lede og du vil bli ledet og kanskje best av alt vil du se viljestyrke og prestasjoner langt over hva du trodde var mulig. 

Dette er tredje året med STC i Horten og I år handler det om viljestyrke, utholdenhet og evnen til å fortsette uansett hva som måtte komme. Det er kampen om å være en av de som står igjen helt til slutt. For heder og ære, for laget og for flagget.

Registrering: Individuellt eller sammen som et lag (2-6 personer).

For å gi et maximalt utbytte for alle lag og deltagere, blir enkelte utfordringer delt opp i to vanskelighetsgrader eller team-kategorier. "Green Team (Rx) og "Black Team" (Rx+). Ønsket team-kategori meldes inn ved registrering, men kan endres senere, på e-post frem til 10. mai 2017. Alle innad i et lag må stille i samme Team-kategori.

Aldersgrense: Fra 15 år

Påmelding: Innen 10. mai 2017

Startkontingent: 950 kr/deltager (Inkluderer div. avgifter, sikkerhetsutstyr og alt lagsutstyr, + t-skjorte ol.)

Early-bird: 790 kr/deltage (inkluderer også "After challenge feast")  NB: Kun 15 billetter tilgjengelig

After Challenge feast: 150 kr  (Grillmat og drikke)

Utstyr: Under finner du en liste over noe av det utstyret du vil ha behov for under STC 2017. Det sendes ut en mer detaljert utstyrsliste/pakkeplan til alle registrerte deltager 10. mai 2017.

Våtdrakt (type 3-5 mm), svømmeføtter, sovepose, liggeunderlag, løpesko, fjellsko/støvler (M77), monteringshansker og en 40-60 liter ryggsekk.

Have questions about SEAL TEAM CHALLENGE 2017? Contact Crossfit Horten

Save This Event

Event Saved

When & Where


CrossFit Horten
Bromsveien 33
Horten
Norway

Friday, June 2, 2017 at 4:30 PM (CEST)


  Add to my calendar

Organizer

Crossfit Horten

Challenge developed by Kamil Hagberg & Lars Erik Hegna @ CrossfitHorten

  Contact the Organizer

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.