Sold Out

Scufița roșie și lupul cel flămând 17.12.2017 ora 12:30

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Teatrul de Păpuși Puck

Ion I. C. Brătianu

23

Cluj-Napoca

Romania

View Map

Event description

Description

Rezervarea locurilor:

Apăsați butonul „Register”. Selectați numărul de locuri pe care doriți să le rezervați. Apăsați butonul „Checkout”, după care scrieți-vă numele, prenumele și adresa de e-mail. Veți primi câte un voucher gratuit pentru fiecare loc rezervat și îl veți printa. Pe baza acestuia, aveți asigurat un loc în rândurile din față. La intrarea la spectacol, se achiziționează un bilet pentru fiecare persoană, la prețul de 10 lei.

Spectacolul durează 45 de minute și li se adresează copiilor cu vârste între 3 și 8 ani.

Dorința noastră este ca primele trei rânduri (cele care vor fi rezervate) să fie ocupate de copii. Dacă nu se poate, vă rugăm să respectați regula care spune că părinții trebuie să ocupe doar locurile din lateral, pentru a le asigura vizibilitate copiilor.Despre spectacol:

Dacă Scufița roșie ar urma drumul, fără să se abată de la el nu s-ar întâmpla nimic. Dar ține ea oare cont de sfaturile primite la plecare din partea mamei? Ei bine, știm cu toții ce urmează… Dar oare știm chiar totul ?

Ion Iurcu aduce pe scena Teatrului de Păpuși „Puck” un spectacol cum n-ați mai văzut. Artistul îl interpretează pe cel care spune povestea. In același timp, el este vânătorul si păpușarul care acompaniază în aventurile ei o fetiță ce poarta o bonețică roșie, fapt pentru care i se spune și Scufița roșie.

Intervine apoi în poveste și bunicuța care locuiește în mijlocul pădurii si se îmbolnăvește. Scufița roșie, nepoțica ei, trebuie sa-i ducă un coș plin cu merinde care să o ajute să se însănătoșească.

Povestea în sine este un pretext. Pentru că e o poveste foarte cunoscută, accentul se pune pe interacțiunea cu micii spectatori, în scopul de a le stimula imaginația, creativitatea și pofta de joacă. Concepția este cea de spectacol-atelier-interactiv, pentru un actor care dă viată tuturor personajelor. Narațiunea urmează firul poveștii chiar dacă pe alocuri dialogurile sunt înlocuite cu muzică, iar finalul este puțin modificat… Lupul ne explică, prin cântec, de ce le-a mâncat pe Scufița roșie și pe bunicuța ei.

Vă așteptăm cu drag!

Date and Time

Location

Teatrul de Păpuși Puck

Ion I. C. Brătianu

23

Cluj-Napoca

Romania

View Map

Save This Event

Event Saved