Försäljning slutade

Sciety paneldebatt och crash course på Vitalis

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid och plats

Plats

Plats

Swedish Exhibition Center Gothenburg

Mässans gata

412 51 Heden

Sweden

Se karta

Event description

Beskrivning

Registrera dig här så håller vi dig uppdaterad om evenemangen. Sciety har ett begränsat antal rabattkoder för medlemmar som vill delta på mässan, kontakta oss. Anmälan till mässan sker via Vitalis.


Paneldebatt: Så ser svenska vården ut år 2028

“We always overestimate the change that will occur in the next two years and underestimate the change that will occur in the next ten. Don't let yourself be lulled into inaction.” – Bill Gates

År 2028 har Sverige varit bäst i världen på e-hälsa sedan tre år tillbaka, medellivslängden fortsätter att öka och vi är över 11 miljoner invånare. Kroniska sjukdomar ökar och mer än
var femte invånare är pensionär varav tre tusen är över 100 år gamla.

I den pågående vårddebatten lyfts ny teknik, bättre nyttjande av data och mer samverkan fram som medel för att på ett kostnadseffektivt sätt erbjuda personanpassad och jämlik vård med höga vårdresultat. Idag ser vi tillväxtbolag såväl som storbolag bidra till utvecklingen med lösningar baserade på bland annat artificiell intelligens, Internet of Things och robotisering.

Paneldebatten fokuserar på hur den svenska vården kommer att se ut år 2028. Med utgångspunkt i verkliga case belyser vi tre områden där teknik och mer samverkan kan ge stora hälso- och effektivitetsfördelar.

Datum och tid: 24 april, 13.30 - 14.30.

Paneldeltagare: Filippa Reinfeldt - Chef Affärsutveckling och Public Affairs på Aleris, Heidi Stensmyren - Ordförande för Svenska Läkarförbundet, Thomas Anderzon - General Manager för GE Healthcare Partners och Pia Hardy - konsult på McKinsey.

Moderator: Gunnar Ahlberg, medicinsk specialist på Sciety och VD för GHP Kirurgkliniken och Gastrocenter på Sophiahemmet.


Crash course: Ängel i vården - från miljon- till mikroinvesteringar

Bolagen bakom innovationerna i hälsosektorn har väckt stort intresse och under 2017 investerades i Sverige över en halv miljard kronor i onoterade tillväxtbolag inom digital hälsa. Förutom hög avkastningspotential lockar möjligheten att engagera sig i framtidens vård.

I dagens investeringslandskap behöver man inte längre ha miljoner för att kunna delta utan det kan räcka med några tusen kronor.

Andreas Lindblom, VD för Sciety, ger en introduktion till investeringar i onoterade bolag med fokus på hälsosektorn. Han berättar om olika vägar att investera, belyser möjligheter och risker samt informerar om olika legala och affärsmässiga aspekter som är bra att ha i åtanke. Föreläsningen riktar sig till dig som är nyfiken på investeringar i onoterade hälsobolag eller är affärsängel och vill lära dig mer.

Datum och tid: 24 april, 13.00 - 13.30.

Dela det här eventet med dina vänner

Tid och plats

Plats

Swedish Exhibition Center Gothenburg

Mässans gata

412 51 Heden

Sweden

Se karta

Spara detta event

Event Saved