Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors

Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors

Actions and Detail Panel

Free

Date and time

Location

Humans Coaching

Str. Buna Vestire Nr. 2

700455 Iasi

Romania

View map

Program de coaching de grup pentru persoanele care sunt intr-un proces de tranzitie in cariera si au varsta cuprinsa intre 40-45 ani (+/- 2)

About this event

Stress-ul de la munca este corelat cu afectiuni precum bolile cardiovasculare, hipertensiune, dureri de spate, ulcer duodenal si altele. Aproximativ doua treimi dintre angajati au experimentat episoade de burnout la job, burnout corelat cu vizite la urgente, de cele mai multe ori.

Prioritizarea propriei sanatati necesita si efectuarea unui job care sa-ti placa intr-adevar. Schimbarile de cariera survenite la varsta de mijloc te pot ajuta sa obtii satisfactia locului de munca si astfel sa reduci nivelul de stress.

Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors image

Daca esti in intervalul de varsta 40-45 ani, plus/minus 2 ani, probabil ca te afli in situatia in care:

- iti analizezi viata de pana acum

- desi nu esti inca pregatit sa-ti reorganizezi prioritatile, incepi sa modifici elementele negative ale vietii actuale si incepi sa testezi noi posibilitati

- jonglezi cu polaritatile care constituie o sursa de disonanta cognitiva si iti provoaca disconfort

Probabil, ca iti pui des unele dintre aceste intrebari:

- Ce am facut pana acum cu viata mea?

- Ce obtin si ofer cu adevarat sotiei mele, copiilor, job-ului, comunitatii si mie personal?

- Ce vreau cu adevarat pentru mine si ceilalti?

- Care sunt valorile mele principale si cum se reflecta ele in viata mea?

- Care sunt talentele/abilitatile mele speciale si cum le valorizez/neglijez?

- Ce am realizat din VISUL meu si ce-mi propun sa fac mai departe?

- Pot sa am o viata in care sa pot imbina cu succes dorintele, valorile si talentele mele?

- Cat de satisfacatoare este viata mea actuala?

Este foarte posibil ca momentul in care te afli sa poata deveni unul mult mai usor, daca te uiti cu atentie la ceea ce faci, de cele mai multe ori, cea mai mare parte a zilei. MUNCESTI! Este important UNDE, CUM, CAT si, mai ales, DE CE muncesti.

MIDLIFE CAREER CHANGE - GROUP COACHING OUTDOOR

Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors image

Acest program de coaching de grup te va ajuta sa poti sa-ti raspunzi la aceste intrebari:

- Care sunt cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le iei in calcul atunci cand vrei sa faci o schimbare de cariera la 4-45 de ani?

- Care sunt cele mai bune optiuni atunci cand vrei sa ai o schimbare de cariera la aceasta varsta?

- Cum sa faci o schimbare de cariera atunci cand te simti blocat?

CE VEI FACE, CONCRET

Impreuna cu grupul, vei descoperi lucruri de care nu esti constient si iti vei raspunde unor intrebari care iti vor debloca potentialul de care ai nevoie pentru a depasi cu succes aceasta perioada.

Cateva teme pe care vei lucra in cele 4 intalniri, in natura, de-a lungul programului de 4 saptamani:

1. Reevaluarea parcursului tau profesional de pana acum

2. Modificarea structurii vietii viitoare (personala si profesionala)

3. Definirea procesului individual de dezvoltare profesionala

4. Definirea celor 4 sarcini ale periodei prin care treci

5. Transformarea perioadei de tranzitie intr-o perioada de dezvoltare profesionala

6. Secventialitatea perioadei de tranzitie a carierei

CARE ESTE PROGRAMUL

Avem o prima intalnire individuala (o stabilim impreuna dupa ce te inscrii), pentru a afla care sunt provocarile tale. Ne intalnim in fiecare marti, incepand cu 4 octombrie, timp de 4 saptamani consecutive (4,11,18,25 octombrie), in intervalul 14:00 - 17:00, in aer liber, intr-o locatie care va fi comunicata acelora dintre voi care va veti inscrie. Apoi, pe 1 noiembrie vom sarbatori schimbarile pe care vei fi inceput sa le implementezi.

CU CINE LUCREZI

Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors image

In primul rand, cu tine. Impreuna cu celelalte persoane din grup, veti lucra cu mine, Mihai Stoica. De mai bine de 20 de ani lucrez in domeniul dezvoltarii oamenilor, in diferite forme si contexte. Am formare in coaching sistemic, in urma programului absolvit in 2014, la scoala lui Alain Cardon MCC, Metasysteme Coaching Paris. In 2010 m-am format in Psihoterapie Adleriana la Institutul de Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania. Lucrez in mediu organizational, cu echipe si individual cu oameni care stiu unde vor sa ajunga dar nu stiu cum.Sunt casatorit cu Felicia, impreuna cu care, pe langa cei doi baieti pe care ii avem impreuna, David si Victor, am fondat Humans in 2008. Sunt pasionat de stadialitatea dezvoltarii oamenilor si cred cu tarie ca ceea ce ni se intampla, ni se intampla la momentul potrivit si ne invata lucruri pentru care n-am fi fost pregatiti mai devreme. Imi place sa lucrez cu oamenii afara, in padure si asta vom face impreuna, un program coaching outdoors.

DE CE COACHING OUTDOORS

Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors image

In pandemie, atunci cand nu mai aveam voie sa ne intalnim fata in fata, clientii care voiau sa scape de Zoom, si care considerau ca este important sa n eintalnim atunci cand avem sesiunea de coaching, am gasit solutia sa ne intalnim in cadru natural, mai precis in padure. 100% dintre clientii cu care am lucrat outdoor nu au mai dorit sa ne intoarcem in sali pentru sedintele noastre si stiu si de ce: conexiunea cu natura si miscarea in timpul sesiunii faciliteaza generarea de idei neobisnuite, atat de necesare schimbarilor pe care clientii vor sa le experimenteze. Miscarea contribuie la cresterea fluxului sanguin, ajutand creierul sa functioneze mai bine decat ar face-o intr-un mediu indoor, clientul stand pe un scaun. Dar te las pe tine sa experimentezi beneficiile lucrului in mediul natural.

CUM SARBATORIM

Schimbarea de cariera la varsta de mijloc - un eveniment coaching outdoors image

De cand am inceput sa lucrez outdoor cu clientii mei, la finalul programului, fiecare a plantat un copac, in semn de pretuire pentru mediul in care am lucrat si ca simbol al noilor ibiceiuri care au prins radacini in timpul programului si se vor dezvolta dupa finalizare. Asadar, vom lua o decizie de grup, referitor la unde si ce vom planta. Noi am denumit initiativa noastra CHANTREE, si reprezinta Copacul Schimbarii, atat a vechilor obiceiuri cat si a directiei generata de taierile masive ale padurilor in Romania.

CUM TE INSCRII

Achizitia unui bilet presupune participarea la cele 4 intalniri de grup si la cea initiala, individuala. Grupul nu va fi mai mare de 10 persoane; avem deja 3 participanti.

Pana pe data de 21 septembrie, beneficiezi de taxa redusa cu 10%.

Pentru detalii legat de costul de participare si modalitatea de inscriere, astept email-ul tau la mihai@coaching-outdoors.pro

CHEERS!