€25

Scheiden, hoe doe je dat?

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Event description
Scheiden kan je leren. Over het proses van scheiden, bemiddeling en wat je zeker wil weten voor je aan scheiden begint.

About this Event

SCHEIDEN, HOE DOE JE DAT?

Hoewel scheiden helemaal geen taboe meer is de dag van vandaag, weten mensen er meestal weinig over. Het is niet iets waar je over gaat mijmeren als je in een relatie bent. Wanneer het dan nodig is, zijn de emoties al zo hoog opgelopen dat er nog weinig ruimte is om “het goed te doen”.

En toch, scheiden kan je leren. De voorbije decennia is er veel en grondig werk gedaan rond scheiden en kan je écht spreken over “best practices”. We kennen allemaal de vreselijke verhalen van scheidingen en ook verhalen van mensen die het “goed” deden.

In deze Info Sessie geef ik je een heel aantal handvaten mee die je kunnen ondersteunen. Zowel over scheiden zelf, eerste en tweede beslisser, de scheidingsmelding, conflictstijlen, communicatie en ook kinderen in de scheiding.

Een slechte scheiding kan nog vele jaren grote gevolgen hebben. Daarom dat het zo goed is om je te verdiepen in hoe scheiden wel kan. Hoe pijnlijk het scheiden op zich ook is.

We gaan ook dieper in over hoe scheiden via Bemiddeling in zijn werk gaat.

Er is tijd voor vragen.

Ik zorg voor de nodige discretie voor de aanwezigen.

VOOR WIE?

Voor eenieder die denkt aan scheiden, beslist heeft te scheiden of gescheiden is. Ook voor samenwonenden die niet officieel gehuwd en uit elkaar gaan.

Vragen kan je stellen via mail: message@giuliamay.com

Share with friends

Date and Time

Location

Handelslei 174

174 Handelslei

2980 Zoersel

Belgium

View Map

Save This Event

Event Saved