Free

Scale Up Your Career 2019

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Интерпред

36 булевард „Драган Цанков“

1113 София

Bulgaria

View Map

Event description
Погрижи се за своята кариера.

About this Event

🚀Искате повече от кариерата си?

🚀Повече удовлетворение!

🚀Повече развитие!

🚀Повече предизвикателства!

🚀Знаете, че можете и заслужавате повече?!

▶️JobTiger и Career Guide представят Scale Up Your Career – конференция от ново поколение, която среща хора с амбиции, като вас и с натрупан професионален опит с топ български и международни работодатели. Конференцията ще се проведе на 26 септември 2019 от 10 до 16 часа в Интерпред - СТЦ София.

🔑Всеки, който дойде на конференцията има възможност да получи предложение за работа още на място.

🚀Вярваме, че е време да спрем да броим часовете до края на работния ден и да започнем да създаваме стойност, да иновираме и да бъдем продуктивни, за да можем да живеем по-добре – като общество и като индивиди.

🚀А най-важната стъпка по този път е подходяща кариера. Тази кариера, която ни изпълва с ентусиазъм и желание всеки ден да показваме най-доброто от себе си.

📆 По време на конференцията:

👉Ще имате възможност да се запознаете с представители на 40 български и международни работодатели на специално изградени работодателски кътове.

👉15 български и международни компании - топ работодатели - ще ви въвлекат във фирмени казуси, които ще представят културата и същността на работа при тях. Именно тези казуси ще им позволяват да селектират кандидати още на място.

👉Има възможност за участие в интерактивни, практически работилници за кариерно развитие от най-добрите лектори в областта, които НЕ се предлагат безплатно извън конференцията.

👉Интерактивен кът за кариерно развитие - можете да тренирате за интервю за работа и да откриете силните си страни и подходящи роли.

▶️ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК - http://bit.ly/30Ly2N9. Конференцията е напълно безплатна за посещение, но със задължителна предварителна регистрация.

🎁Трима от присъстващите ще получат награда – индивидуална програма за кариерно развитие – на стойност 590 лв. от Елица Костова. 25 от присъстващите ще получат игра „Пътят на Мечтите“ за поставяне и постигане на цели.

За повече информация посети сайта на конференцията: http://scaleupyourcareer.com/

ЗА ОРГАНИЗАТОРИТЕ

JobTiger – най-голямата компания за комплексни HR услуги в България, стартира като първия кариерен сайт в страната, създаден през 2000 г.

След близо 18 години работа компанията се разви като първата в България, предлагаща комплексно HR обслужване на клиентите си с международни опит и ноу-хау. Ние имаме над 30 000 клиенти и работим с повече от 325 000 кандидати за работа. През годините развихме дейността си в посока изграждане на утвърдена HR агенция с иновативен и икономически ефективен подход.

Career Guide е компания за кариерно консултиране и развитие, работеща за нова култура и поглед към кариерата като реализация на личния потенциал и цели. Career Guide има две програми - Career revolution и Кариерата, която обичам.

▶️ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК - http://scaleupyourcareer.com/registration

Share with friends

Date and Time

Location

Интерпред

36 булевард „Драган Цанков“

1113 София

Bulgaria

View Map

Save This Event

Event Saved