kr49 – kr399

SALTKONFERANSEN 17

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Kanalveien 90

5068 Bergen

Norway

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

VELKOMMEN TIL SALTKONFERANSEN 17


Saltkonferansen handler om å kjempe for den lokale kirken i Norge og se mennesker ta nye skritt nærmere den de var skapt til å være.

Hvert år har Salt gleden av å være vertskap for en konferanse med fokus på å oppmuntre, inspirere og engasjere den enkelte til et liv i etterfølgelse av Jesus. Vi tror at årets konferanse vil bli et høydepunkt der folk får nye perspektiv på livet, friske impulser for sitt engasjement i kirken og en åpenbaring om hva Gud kan bety på ditt hjemsted.

Tema for konferansen er "Bevegelse." Gjennom helgen skal vi både snakke om hvordan våre liv som enkeltpersoner, men også hvordan vi som kirke, kan være i bevegelse med våre liv.

Vi har store forventninger til denne konferansen! Vi håper du ønsker å delta!


En av årets gjestetalere på Saltkonferansen:

Leo Bigger:

Leo Bigger og hans kone Susanna er hovedpastorene for ICF Zürich, en kirke med 3200 besøkende hver helg, med åtte ulike lokasjoner. Sammen med deres to sønner bor de nærme Zürich. Leo og Susanna er også hovedlederne av ICF-bevegelsen. I dag er ICF-bevegelsen en av de største kirkebevegelsene i Sveits og Europa med over 60 kirker i nærmere 10 forskjellige land. Leo er også forfatter av flere bøker og er en internasjonal forkynner. Leo er kjent for sin inspirerende, humoristiske og ukompliserte stil som gjør at han inspirerer, motiverer og treffer et stort spekter av mennesker. Trykk her for å se mer om ICF-bevegelsen


PROGRAM:

Fredag: Åpen lederdag kl 10.00-14.30

Fredag: Åpningsmøte kl 19.00

Lørdag: Dagsesjoner kl 10.00-15.00

Lørdag: Kveldsmøte kl 19.00 og Lovsangskonsert kl 21.30

Søndag: Gudstjeneste kl 16.00


SALT BARNEKIRKE:

Barnas Saltkonferanse skal være et høydepunkt for barn i Salt og vennene deres. Det skal være dager der barna får bli bedre kjent med Jesus, vennskap bygges og hvor barna skal ha det kjempegøy! Lørdag dagtid er det et eget program for barna fra kl 1000-1430, så meld dine barn på der.

SALT UNG:

Salt Ung er selvfølgelig med på Saltkonferansen, med et eget opplegg lørdag på dagtid. Så er du mellom 13 - 19 år, heng, sitt og ha det fett med Salt Ung-gjengen gjennom hele helgen. Dette kommer til å bli en fantastisk helg du ikke vil gå glipp av!

Mer informasjon om programmet kommer fortløpende.

Du er hjertelig velkommen! • Leo Bigger

  Leo Bigger

  ICF Church

  Senior Pastor

 • Gina og Øystein Gjerme

  Gina og Øystein Gjerme

  Salt

  Hovedpastorer


Share with friends

Date and Time

Location

Kanalveien 90

5068 Bergen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved