€440.20

SALIÄÄNI KUNTOON – kaiutinjärjestelmien suunnittelu ja optimointi, taso 1

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

msonic Oy

3 Kalliosolantie

01740 Vantaa

Finland

View Map

Refund Policy

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Event description

Description

SALIÄÄNI KUNTOON

– kaiutinjärjestelmien suunnittelu ja optimointi, taso 1

Äänentoistojärjestelmien suunnittelu, asennus ja optimointi ovat lähes poikkeuksetta monenlaisten kompromissien tekoa. Tapahtumapaikan rakenteet, muun esitystekniikan mahdollisesti aiheuttamat rajoitteet, käytettävissä oleva kalusto ja asiakkaiden toiveet voivat aiheuttaa kokeneellekin ammattilaiselle tilanteita, joissa olisi osattava valita vähiten huono vaihtoehto. Tämä seminaari tarjoaa käyttöösi ajattelumalleja ja menetelmiä, joiden avulla opit tekemään perustellusti parhaat kompromissit tosielämän äänentoistojärjestelmien parissa.

Seminaarissa tutustutaan erityyppisten ja -kokoisten kaiutinjärjestelmien suunnitteluun, optimointiin ja käyttöön. Esimerkkijärjestelmien kokoonpanot vaihtelevat kahdesta kaiuttimesta yli viiteensataan ja edustavat laajasti kaiutinjärjestelmien käyttökohteita äänievakuointijärjestelmistä suuriin konserttijärjestelmiin.

Seminaarin kouluttajana toimii Ville Kauhanen, jonka ainutlaatuinen lähes kolmenkymmenen vuoden työkokemus yli viidestäkymmenestä maasta äänentoiston etulinjassa antaa tukevan pohjan erittäin laaja-alaiselle äänentoisto-osaamiselle. Tällä hetkellä Kauhasta työllistävät pääosin maailman suurimmat audioalan vuokrayritykset kuten Eighth Day Sound ja SSE Audio Group. Vaativat kansainväliset asiakkaat takaavat, että osaamista ja työtapoja on jatkuvasti kehitettävä. Nyt näitä arvostettuja ajattelumalleja ja menetelmiä on ensimmäistä kertaa mahdollista päästä oppimaan kaikille avoimessa tilaisuudessa.

Seminaarissa näytettävä oheismateriaali on englanniksi, opetuskielenä on suomi.

KENELLE TÄMÄ SEMINAARI ON TARKOITETTU?

Seminaari soveltuu kaikille äänentoiston ja kaiutinjärjestelmien parissa jo työskenteleville tai aiheesta kiinnostuneille, niin vasta-alkajille kuin pitkän linjan huippuammattilaisillekin. Eniten seminaarista saa irti, jos äänen teorian perusteet ja minkä tahansa valmistajan 3D-kaiutinsimulointiohjelman peruskäyttö ovat jo tuttuja. Aiheiden ymmärtämisen tueksi on hyötyä myös salimiksauskokemuksesta ja akustisten mittausten tekemisestä sekä niiden tulkitsemisesta

MILLOIN SEMINAARI JÄRJESTETÄÄN?

Kaksipäiväinen seminaari järjestetään ti 3.- ke 4.3.2020

MISSÄ SEMINAARI JÄRJESTETÄÄN?

Seminaari järjestetään msonicin Experience Studiossa, Kalliosolantie 3, 01740 VANTAA

MILLAINEN ON PÄIVÄAIKATAULU?

Ohjelma alkaa seminaarin molempina päivinä klo 9.15 ja päättyy noin klo 16.15.

MITÄ SEMINAARI MAKSAA?

Seminaarin hinta on 355€ + alv 24% / henkilö ostettaessa Eventbrite-palvelun kautta verkosta.

Jos tarvitset pääsylipun laskulla ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@helsinkiproaudio.fi Laskutettavien lippujen hintaan lisätään 60€+ alv 24% laskutuslisä.

Kaksipäiväisen tilaisuuden hintaan sisältyy virvoitusjuoma- ja kahvitarjoilu koko tapahtuman ajan sekä molempina päivinä buffet-lounas ravintola Kuumassa Kauhassa (www.kuumakauha.fi) lyhyen kävelymatkan päässä msonicilta. Kuuman Kauhan lounaspöydästä löytyy seminaaripäivinä myös kasvisvaihtoehto. Lisätietoja erityisruokavalioihin liittyen voi kysyä suoraan ravintolasta lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tiina@kuumakauha.fi. Mainitse viestissä, että olet tulossa Helsinki Pro Audio Oy:n seminaarilounaalle sekä kyselyä koskevat päivämäärät.

Seminaarin järjestää Helsinki Pro Audio Oy yhteistyössä msonic oy:n kanssa.


Share with friends

Date and Time

Location

msonic Oy

3 Kalliosolantie

01740 Vantaa

Finland

View Map

Refund Policy

Refunds up to 7 days before event

Eventbrite's fee is nonrefundable.

Save This Event

Event Saved