Sales Ended

Salg på din måte

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Saga Apartments Oslo

8 Holmboes gate

0357 Majorstuen

Norway

View Map

Event description

Description

Salg på din måte – øk trivselen på jobb, ro ned, få en bedre salgshverdag og en bedre bunnlinje.

Bli bedre med mennesker og jobb mer uanstrengt ved å forstå noen grunnleggende prinsipper om menneskets natur

I dette 90 minutters foredraget skal vi snakke om kommunikasjon og hva som ligger bak det å være engasjert og trives. Hva er det som gjør at vi kjenner motstand mot å snakke med noen selgere, mens andre liker vi å snakke med? Hva er det med disse menneskene som sjarmerer, lytter, og generelt ser ut som de bare trives og er avslappet i jobben sin?

Hvordan kan vi selv få et annet forhold til selgere, salg og business.

Hva er det som gjør at vi noen ganger er inspirert, engasjert og i flyt, mens andre ganger har vi ikke lyst til å stå opp av sengen engang.

Vi skal snakke om byggesteinene til det å være engasjert. Ved å være engasjert, har man det mye bedre i alt man gjør. Vi vil også ta for oss følelser og tanker og hvordan disse påvirker oss i jobben. Ved å forstå tankens rolle på et dypere plan, klarer vi lettere å fange opp tanker som står i veien for oss, og se det hele i mer perspektiv.

Det hjelper å forstå hva f. eks motløshet, desperasjon (at man MÅ ha en kunde), redsel for sosiale situasjoner, angst for salg, og bekymring for ikke å få til jobben sin, er og hvor det kommer fra. Det vil i seg selv bedre dine relasjoner og din kommunikasjon. Du vil føle deg bedre, prestere bedre, selge mer solid, bry deg mindre om motløshet, og generelt ha det mer gøy i livet og i jobben din.

Foredraget holdes av:
Daniela Marthinussen
Daglig leder for NorthMind AS, underviser på 3P Akademiet, og har jobbet med endringsprosesser i mange år. Hun har prøvd ulike tilnærminger helt til hun fant den som gav de beste og mest stabile resultatene. Denne tilnærmingen går ut på å hjelpe mennesker å forstå hvordan de selv fungerer og hvordan de kan forholde seg til dette på en bedre måte. Hun har fulgt mange studenter og kunder gjennom prosesser som har gitt dem økt livskvalitet, mer effektivitet og handlekraft og bedre relasjoner til andre mennesker.

Michael Stenhagen
Transformasjons coach og foredragsholder og startet sitt eget firma i januar 2014. Han ble interessert i denne retningen da han var i California i 2014, og forstod at dette var en universell forståelse. Interessen økte siden han fikk så mange innsikter som endret alt for han. Han gikk på 3P Akademiet og mentorship programmet til Pransky & Associates hvor han ble uteksaminert i februar 2016. Han har bakgrunn innen salg og har vært årets selger i flere bedrifter han har jobbet for. Er ellers ivrig surfer, driver med yoga og handstands, og elsker å reise og møte mennesker.

Hvem er dette for?
For selgere og ledere i bedrifter, men passer for alle som er interessert i å bli bedre med mennesker. 20 plasser!
Sted: Saga Apartments, Holmboesgate 8.
Pris 200 pr person. Betales på forhånd for deltagelse.

Date and Time

Location

Saga Apartments Oslo

8 Holmboes gate

0357 Majorstuen

Norway

View Map

Save This Event

Event Saved