Free

Så sparar du tid med hjälp av molnet inom offentlig sektor - Frukostseminar...

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Microsoft Kontor

36 Finlandsgatan

164 74 Akalla

Sweden

View Map

Event description

Description

Välkommen till ett frukostseminarium där vi pratar mervärdet för kommuner, myndigheter och andra typer av offentlig verksamhet av att lägga mindre tid på renodlade driftfrågor och istället fokusera på sin grundverksamhet att förbättra och skapa nya typer av tjänster och service.

Offentliga organisationer har höga krav på sig när det gäller att kunna ge den bästa service till sina besökare samt att informationssäkerhet är a och o. Att då slippa lägga tid på renodlade driftfrågor och kunna fokusera på att ta fram nya e-tjänster och leverera så mycket mervärde som möjligt, är väldigt värdefullt.

David Buö från Episerver kommer att berätta vilka fördelar det finns för organisationer inom offentlig sektor att välja en molnbaseradlösning för sin digitala kommunikation, både utifrån ett fokus- och kostnadsperspektiv men även från en säkerhetsaspekt.

Täby kommun kommer att dela med sig hur de med hjälp av en molnbaserad lösning lyckats skapa en modern och responsiv webbplats där syftet har varit att förenkla vardagen för Täbyborna. Med en agil systemutveckling har webbplatsen på kort tid utvecklats till en kommunsajt med hög kvalité och gränssnitt och sedan lansering har fått 25% fler besök gentemot samma tid förra året.

Du har möjlighet att delta på plats eller via livestreaming!

Share with friends

Date and Time

Location

Microsoft Kontor

36 Finlandsgatan

164 74 Akalla

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved