Skip Main Navigation
Page Content

Save This Event

Event Saved

Så producerar du film med din smartphone för att marknadsföra ditt företag

Fenix Film AB

Friday, November 24, 2017 from 7:30 AM to 8:30 AM (CET)

Så producerar du film med din smartphone för att...

Ticket Information

Ticket Type Sales End Price Fee Quantity
Så producerar du film med din smartphone för att marknadsföra ditt företag 2h 52m kr95.25 kr4.75

Who's Going

Loading your connections...

Share Så producerar du film med din smartphone för att marknadsföra ditt företag

Event Details

Frukostseminarium
Fredagen den 24 november bjuder Fenix Film in till ett faktaspäckat frukostseminarium där vi berättar hur du kostnadseffektivt själv kan producera de filmer du behöver för marknadsföringen av ert företag eller er organisation, och för ökad försäljning. Eventet genomförs i samarbete med Solid Capital Group fastighetsinvesteringsbolag.

Film är det mediet på nätet som växer mest och har störst genomslagskraft idag, och det är också anledningen till att allt fler vill använda film som marknadsföringsverktyg. En vanlig utmaning är dock att man inte har budget för att producera det man vill ha, eller inte vet hur man själv ska kunna producera film som håller tillräckligt god kvalitet för att uppnå en bra effekt och få genomslag. En annan utmaning ligger i att göra ett bra förarbete, inte minst med tanke på vilken målgrupp man tänkt sig och hur filmen är tänkt att distribueras och ses av målgruppen.

Tobias Elvhage, VD för Fenix Film, delar med sig av personliga tips och huvudreglerna för att producera film själv, med den egna mobilen eller en enklare kamera. Han berättar även hur du undviker de vanligaste misstagen. Med bra film ökar chanserna att få bra genomslag. Den blir ett stöd för er att sälja mer, och marknadsföra er själva och era tjänster.

Agenda
07:15 Registrering, kaffe och frukost
07:30 Seminarium
  • De viktigaste faktorerna att tänka på när du ska producera film i syfte att marknadsföra verksamheten
  • Detta måste du tänka på när du ska filma med din smartphone
  • Nycklar till professionellt framförande framför kameran
  • De vanligaste misstagen 
  • Att skriva ett intresseväckande talmanus
08:15 Frågor och diskussion
08:30 Avslut

Talare
Tobias Elvhage har jobbat med film- och TV-produktioner sedan 2006. Han är utbildad på Stockholms Mediaskola och vid Berghs School of Communication.


Röster om tidigare seminarium
"Tack för en intressant och rolig morgon, och god frukost! Det kändes verkligen att ni vet vad ni pratar om och att ni brinner för det ni gör. Fick ett mycket positivt och proffsigt intryck."/M.B.

"Stort tack för en väldigt bra start på dagen med ert fantastiska seminarium. Vi uppskattade detta otroligt mycket, det var väldigt givande."

"Tack till er alla för ett jättetrevligt seminarium, det var väl investerad tid!" / Sofie

"Det var lärorikt, jag kommer att rekommendera era kommande seminarier" /RSeminariet riktar sig till kommunikationsansvariga, VD’s, affärsutvecklingschefer och marknadschefer i små och stora företag och organisationer.

Observera att antal platser är begränsat!
Have questions about Så producerar du film med din smartphone för att marknadsföra ditt företag? Contact Fenix Film AB

Save This Event

Event Saved

When & Where


c/o Solid Capital Group
22 Humlegårdsgatan
114 46 Östermalm
Sweden

Friday, November 24, 2017 from 7:30 AM to 8:30 AM (CET)


  Add to my calendar

Organizer

Fenix Film AB

Fenix Film grundades 2010 och har ett stadigt team av erfarna producenter och med ett etablerat kontaktnät världen över. Vi producerar reklamfilm, företagsfilm, dokumentärserier för TV, spelfilm och kortfilm. Produktionsbolagets målsättning är att hjälpa kunden att skapa en varaktig relation med sin målgrupp och leverera ett högt produktionsvärde.

En av våra nischer är dokumentär reklamfilm och vi producerar även film för olika marknader och på olika språk, bland dem kinesiska, engelska, ryska, tyska och spanska.

Vår bas är i Stockholm, Sverige, men då vi brinner för filmskapande såväl som att resa och upptäcka nya platser, har våra uppdrag tagit oss till USA, Schweiz, Kina, Jordanien, Indien, Tyskland, Norge och hela Sverige förstås. Världen är vår marknad - och även din marknad, när du väljer att jobba med oss.

  Contact the Organizer
Så producerar du film med din smartphone för att marknadsföra ditt företag
Things to do in Östermalm Seminar Business

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.