Free

Så producerar du film med din smartphone för att marknadsföra ditt företag

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Smallpig Studios

Bryggavägen 133E

178 31 Ekerö

Sweden

View Map

Friends Who Are Going
Event description

Description

Morgonseminarium
Fredagen den 13 oktober bjuder Fenix Film in till ett morgonseminarium där vi berättar hur du kostnadseffektivt själv kan producera de filmer du behöver för marknadsföringen av ert företag eller er organisation, och för ökad försäljning. Eventet genomförs tillsammans med Smallpig Studios, ett kontorshotell med en härlig och familjär nätverkskultur.

Film är det mediet på nätet som växer mest och har störst genomslagskraft idag, och det är också anledningen till att allt fler vill använda film som marknadsföringsverktyg. En vanlig utmaning är dock att man inte har budget för att producera det man vill ha, eller inte vet hur man själv ska kunna producera film som håller tillräckligt god kvalitet för att uppnå en bra effekt och få genomslag. En annan utmaning ligger i att göra ett bra förarbete, inte minst med tanke på vilken målgrupp man tänkt sig och hur filmen är tänkt att distribueras och ses av målgruppen.

Tobias Elvhage, VD för Fenix Film, delar med sig av personliga tips och huvudreglerna för att producera film själv, med den egna mobilen eller en enklare kamera. Han berättar även hur du undviker de vanligaste misstagen. Med bra film ökar chanserna att få bra genomslag. Den blir ett stöd för er att sälja mer, och marknadsföra er själva och era tjänster.

Agenda
07:45 Registrering och kaffe
08:00 Seminarium
  • De viktigaste faktorerna att tänka på när du ska producera film i syfte att marknadsföra verksamheten
  • De vanligaste misstagen
  • Nycklar till professionellt framförande framför kameran
  • Att skriva ett intresseväckande talmanus
08:45 Frågor och diskussion
09:00 Avslut

Talare
Tobias Elvhage har jobbat med film- och TV-produktioner sedan 2006, och driver sedan 2010 Fenix Film AB. Han är utbildad på Stockholms Mediaskola och vid Berghs School of Communication.Seminariet riktar sig till kommunikationsansvariga, VD’s, affärsutvecklingschefer och marknadschefer i små och stora företag och organisationer.

Observera att antal platser är begränsat!
Share with friends

Date and Time

Location

Smallpig Studios

Bryggavägen 133E

178 31 Ekerö

Sweden

View Map

Save This Event

Event Saved