SÅ LYCKADES TELE2 OPERATIONALISERA SIN STRATEGI MED HJÄLP AV MÅLSTYRNING

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

vån 24, Götgatan 78

118 30 Södermalm

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget

Beskrivning

Att ta fram en strategi kräver ofta väldigt mycket tid och arbete, men det är sedan den verkliga utmaningen börjar: att få hela organisationen att agera i linje med strategin. Att skapa en röd tråd genom hela organisationen och sätta upp tydliga mål blev Tele2:s framgångsrecept!

Roshan Saldanha är CFO på Tele2 där de arbetat med målstyrning i över fem år. Effekterna är tydliga med bl a en markant förflyttning inom kundnöjdhet och överträffade omsättningsmål. Under morgonen berättar Roshan tillsammans med Therese Ringbom, Business Performance & Risk Management, hur Tele2 resa sett ut och vad deras främsta lärdomar är.

Passa på att ställ dina frågor redan nu!
Under frukostseminariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till oss och våra gäster Roshan Saldanha och Therese Ringbom. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under morgonen.

  • Datum: Torsdag 3 maj

  • Tid: Frukost 07.30-08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30

  • Plats: Skrapan, Götgatan 78, våning 24, 118 30 Stockholm

  • Anmälan: Anmäl dig via denna inbjudan eller skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se

  • OSA: Senast fredag den 27 april. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

  • Frågor: Kontakta Sofia Lundgren på sofia.lundgren@theinformationcompany.se eller 0704-972 976

Roshan Saldanha är CFO på Tele2 Sverige. Innan detta var han finanschef inom Tele2 koncernens centrala enhet ”shared operations” som arbetar med samtliga Tele2s verksamma länder. Roshan har tidigare bott i bl a Storbritannien och Mauritius och arbetat inom organisationer som Citibank och Kinnevik. Roshan har en masterexamen inom ekonomi från University of Mumbai i Indien.

Therese Ringbom har arbetat på Tele2 i 11 år och arbetar idag med Business Performance & Risk Management, samt är ansvarig för Tele2:s målstyrning. Tidigare var Therese Head of Business Control inom Tele2:s Customer Operation och Business Controller inom Finance. Hon har även arbetat som Business Controller hos Carlson Wagonlit Travel.


Seminariet vänder sig framförallt till dig som VD, CFO, affärsutvecklingsansvarig, affärsområdes- eller avdelningschef och som på ett eller annat sätt är delaktig i att se till att just din organisations
strategi blir till verklighet.


Fullt upp eller för långt att åka?
Om du inte har möjlighet att komma den 3 maj men tycker att seminariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från seminariet och mappar dem mot förutsättningarna för just din organisation.


Läs mer om The Information Company på https://www.theinformationcompany.se/

Tid

Plats

vån 24, Götgatan 78

118 30 Södermalm

Sweden

Se karta

Arrangör The Information Company

Arrangören av SÅ LYCKADES TELE2 OPERATIONALISERA SIN STRATEGI MED HJÄLP AV MÅLSTYRNING

Spara detta event

Händelse sparad