Så använder Cancerfonden målstyrning i sin resa mot att besegra cancer

Panelen Åtgärder och detaljer

Försäljning slutade

Event-information

Dela med dig av detta event

Tid

Plats

Plats

Skrapan, Götgatan 78, vån 24

Götgatan 78, vån 24

118 30 Södermalm

Sweden

Se karta

Beskrivning av evenemanget
Så använder Cancerfonden målstyrning i sin resa mot att besegra cancer - Generalsekreterare Ulrika Årehed Kågström delar sina erfarenheter

Eventdetaljer

Cancerfonden har en tydlig vision – att besegra cancer. För att tillsammans nå visionen krävs utveckling och insatser inom flera olika områden. Så hur lyckas man skapa förändring i en organisation med så skilda inriktningar?

Cancerfonden började arbeta med målstyrning för lite mer än ett år sedan, och redan nu är effekterna tydliga. Ett gemensamt fokus, ökat samarbete mellan avdelningar, överträffade mål och en tydlig röd tråd från vision ner till enskilda medarbetarens fokus för att tillsammans besegra cancer.

Ulrika Årehed Kågström är generalsekreterare på Cancerfonden och kommer under morgonen berätta hur Cancerfonden åstadkommit en stor organisatorisk förflyttning och skapat fokus med hjälp av målstyrning.

Passa på att ställ dina frågor redan nu!

Under frukostseminariet bjuder vi även in till diskussion, där ni får ställa frågor till Ulrika och oss på The Information Company. Skicka med din fråga redan i anmälan eller ställ den direkt under morgonen.

  • Datum: torsdag 28 november
  • Tid: Frukost 07.30-08.00, presentation och diskussion 08.00-09.30
  • Plats: Skrapan, Götgatan 78, våning 24, 118 30 Stockholm
  • Anmälan: Anmäl dig via denna inbjudan eller skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se
  • OSA: Senast måndagen den 25 november. Observera att det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn gäller.
  • Frågor: Kontakta Sofia Lundgren på sofia.lundgren@theinformationcompany.se eller 0704-972 976

VÅRA TALARE:

Ulrika Årehed Kågström är generalsekreterare på Cancerfonden sedan 2016. Hon är även styrelseordförande för Kungliga Dramatiska Teatern, har tidigare varit generalsekreterare på Röda korset och många år i ledande positioner inom scenkonstbranschen, bland annat som vice VD och marknadschef på Riksteatern. Ulrika har även bred styrelseerfarenhet, både nationellt och internationellt, i privat, offentlig och ideell sektor.

David Holmberg, VD på The Information Company, har över 20 års erfarenhet av strategi- och styrningsfrågor. Han har varit rådgivare åt ett 70-tal organisationer inom privat, offentlig och idéburen sektor. David startade sin karriär på The Boston Consulting Group och har därefter grundat managementkonsultbolagen Warp Business Advisers och Cordial Business Advisers, samt executive search bolaget Agentum och mjukvarubolaget Actigate.

Seminariet vänder sig framförallt till dig som VD, CFO, affärsutvecklingsansvarig, chefscontroller, affärsområdeschef, avdelningschef och dig som arbetar med och vill lära dig ännu mer om målstyrning.

Fullt upp eller för långt att åka?

Om du inte har möjlighet att komma den 28 november men tycker att seminariet låter intressant är du välkommen att anmäla ditt intresse genom att skicka ett mail till sofia.lundgren@theinformationcompany.se så bokar vi in ett möte där vi tillsammans går igenom de viktigaste delarna från seminariet och mappar dem mot förutsättningarna för just din organisation.

Läs mer om The Information Company på https://www.theinformationcompany.se/

Tid

Plats

Skrapan, Götgatan 78, vån 24

Götgatan 78, vån 24

118 30 Södermalm

Sweden

Se karta

Spara detta event

Händelse sparad