Free

Rollen som Product Owner

Event Information

Share this event

Date and Time

Location

Location

Biner

Lindholmspiren 7A

Konferensrum Blenda VIEW, 7 tr

417 56 Gothenburg

Sweden

Friends Who Are Going
Event description

Description

Daniel Bjarsch, konsult och lärare på Biner, berättar om rollen som Product Owner och vad som krävs för att arbeta i en agil miljö. På frukostmötet förklarar vi vilka uppgifter och vilket ansvar en Product Owner har samt hur du blir framgångsrik i rollen som Product Owner.

Som Product Owner ansvarar du för att maximera värdet av produkten samt utvecklingsteamets arbete. Hur detta går till i praktiken varierar ofta mycket mellan organisationer, scrumteam och individer. Daniel berättar om behovet av att stärka rollen som Product Owner för att skapa ett mer effektivt utvecklingsarbete och framgångsrika produkter.

Vi presenterar även vår nyhet - Product Owner Boot Camp, en 2-dagars kurs som vi designat utifrån våra egna erfarenheter från praktiskt arbete med agil utveckling i större organisationer. Kursen ger dig de nödvändiga kunskaper och erfarenheter du behöver i rollen som Product Owner.

Frukostmötet hålls den 25 oktober 2017 på Lindholmspiren 7 i Göteborg. Vi bjuder på frukost från kl 07.30. Seminariet börjar kl 08.00 och varar cirka 60 minuter

Anmäl dig idag

Välkommen!

Share with friends

Date and Time

Location

Biner

Lindholmspiren 7A

Konferensrum Blenda VIEW, 7 tr

417 56 Gothenburg

Sweden

Save This Event

Event Saved